Dubrovački ugostitelj pozvao razgolićene navijačice Hrvatske na besplatan odmor

Putem tiskanih i elektronskih medija  Mislav Burđelez, vlasnik i voditelj restorana iz Cavtata, i njegovi prijatelji, ugledni dubrovački poduzetnici , pozvali su djevojke na tjedan dana besplatnog odmora u Dubrovniku.

"Oduševljeni smo nastupom naših topless-navijačica. One su nam u ovom trenutku privukle veću pozitivnu globalnu pozornost čak i od naših nogometaša. Tako se iskazuje istinsko domoljublje Lijepoj Našoj, Lijepe naše zemljakinje! Stojimo iza svih vaših postupaka, iskreno im se divimo i potičemo vas da nastavite u istom prepoznatljivom stilu. Želimo vam se odužiti. Pozivamo vas na jednotjedni veličanstven provod u Dubrovniku i Cavtatu", napisali su u svom "dubrovačkom proglasu".

Mislav je za Index otkrio kako svi očekuju topless-navijačice te im obećava sjajan provod. "Sjedeći jutros, kao i svako jutro, na piću sa svojim kolegama, nervozni što svi daju podršku raznim okupljanjima u Hrvatskoj, bili smo ponosni na naše navijačice i ogorčeni na čudne napade na njih i jednostavno se rodila ideja da pozovemo cure da dođu u Dubrovnik bez ikakvih obaveza, provesti se s nama tjedan dana jedući, pijući i ribajući. Da im na taj način damo podršku jer su do ovog trenutka, ne znam što će biti danas iza 18 sati, proslavile Hrvatsku u Europi više nego ijedan od ministara ili premijera", rekao je Mislav.

"Više su napravile od turističkih zajednica, više su napravile svojim prirodnim pokretom nego sve turističke zajednice.