FOTO  Dragan Topalović: Mostarci su veliki ljubitelji čokolade

čokolada, Mostarski sajam

I najzahtjevniji sladokusci osjetili su prave čari čokolade iz bogate ponude ove mostarske „slatke tvornice".

Uz bogatstvo okusa, slastice izašle iz Čokolada Mostar, rađene su od visoko kvalitetne čokolade, vrhunskih okusa. Kako nam je otkrio g.Topalović Dragan,vlasnik ove čokoladne radionice- povjerenje kupaca, pravdaju kvalitetom.
Ovo mjesto možete odabrati i za kupiti idealan , unikatan, ukusan i nadasve zdrav poklon, proizveden u Mostaru,koji je savršen način da razveselite, nagradite ili počastite nekoga.

Također, netko od Vas će se sa Mostarskog sajma vratiti bogatiji i „slađi „kući jer imate priliku osvojiti brojne delicije našega bogatog slastkog kutka na GASTRO ŠTANDU, gdje će svi sudionici najukusnijeg dijela sajma darivati posjetitelje.
Svi Vi koji GASTRO ŠTAND posjetite 12.,13, ili 14.4. i ostavite svoje osobne podatke u našoj nagradnoj kutiji imate pravo sudjelovati u nagradnoj igri. Izvlačenje bogatih nagrada bit će 13. i 14.04. na GASTRO ŠTANDU u 15h , a pobjednike ćemo objaviti putem medija i društvenih mreža.

1.Od kuda silna ljubav prema čokoladi i slasticama?

Čokolada kao najslađa stvar na svijetu oduvijek je privlačila ljude, pa tako i mene. Budući da sam se bavio prodajom čokolade, normalan slijed je bio ulazak u svijet proizvodnje vlastitih čokoladnih slastica.

2. Kao najpoznatija "mostarska tvornica" najslađih delicija predstavit ćete se na Mostarskom sajmu? Što ćemo imati priliku vidjeti i kušati?

U svojoj ponudi nudimo veliki izbor raznih čokoladnih slastica počevši od pralina sa preko 50 različitih okusa , razne čokoladne figure , macaronse , cupcakeove , popcakeove i još mnogo toga.Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje čokolade da nas posjete i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda.

3.Jako puno putujete najviše zbog materijala i edukacije ? Gdje crpite znanje i vještine ?

Moraju se pratiti novosti u svijetu čokolade , te smo u kontaktu sa proizvođačima iz susjedniih zemalja. Stalna edukacija je neizbježna u ovome poslu jer se trendovi brzo mjenjaju.

4. Koliko smo u trendu sa ostalim gradovima Europe kada je ponuda čokoladnih delicija u pitanju?

Trudimo se da svojom ponudom ne zaostajemo za sličnim radnjama bilo gdje u svijetu.

5. Koliko su Mostarci i Mostarke ljubitelji čokolade? Vi ste među prvima predstavili svima u gradu na Neretvi jednu drugu dimenziju okusa Čokolade?

Mostarci su veliki ljubitelji čokolade. Upoznati su sa svim novitetima u čokoladnom svijetu, i voljni su probati sve nove proizvode i neobične okuse koje mi nudimo u svom asortimanu. Stalna su nam podrška pri izradi i kreiranju novih slastica.

6. Od kuda ideje za sve ove predivne šarene i raznolike ukusne delicije?

Želja da kupcima ponudimo nešto novo tjera nas da stalno stvaramo nove proizvode i raznolike čokoladne kreacije. Ideju za nove proizvode osmišljamo sami počevsi od samog proizvoda do njegovog konačnog izgleda. Trudimo se da okusi nase čokolade budu prilagođeni i prihvatljihi za sve naše kupce .

7. Što je najteže za napraviti? Ima li nešto što smatrate posebno zahtjevnim ?
Svaki naš proizvod je specifičan po svojoj izradi i zahtjeva određeno znanje , iskustvo i trud. Ali kada radite nešto s ljubavlju ništa vam nije teško tako da se taj posao pretvara u slatko zadovoljstvo.

8. Vaš omiljeni desert?

Moj omiljeni desert i ujedno naš specijalit je pralina sa prosekom, rogačem i smokvom koja svojim okusom dočarava sve ono što nam nude prirodne blagodati hercegovačkog kraja. To je upravo ono što je izdvaja i čini kraljicom među našim pralinama. Bit će nam drago da nas posjetite na sajmu u Mostaru i da Vam prezentiramo dio ponude.