'Draga, često sam te varao s prostitutkom, ali nije to ništa

Iz iste je poruke, kako donosi Daily Mail, na taj beskrajno netaktičan i nedžentlmenski način, 24-godišnja Coleen navodno doznala da je Wayne plaćao seks tijekom njezine trudnoće, dok je nosila njihova prvog sina Kaija, koji sada ima deset mjeseci.

Težak 33 milijuna funti

Napadač Manchester Uniteda vjerojatno je tu ponižavajuću vijest “upakirao” u priču da će 21-godišnja Jennifer Thompson izaći u javnost s takvim tvrdnjama, što se ubrzo i obistinilo, no je li supruzi priznao da je to istina, za sada nije poznato jer se ni Coleen, ni Wayne do sada nisu izjasnili o aferi koja je trenutno udarna priča svih medija na Otoku.

Naime, Jennifer Thompson, poznatija kao Juicy Jeny, izašla je u javnost s pričom da je nogometaša upoznala prošle godine i da su u razdoblju od četiri mjeseca spavali sedam puta, a doveo ju je čak i u svoj dom. Bilo je, prema njezinim navodima, i seksa utroje, a uz to Wayne nije bio nimalo diskretan, pa su njegove nepodopštine primijetili i njegovi kolege poput Michaela Owena, za kojeg Jennifer kaže da je sve to s gađenjem promatrao.

Svako to navodno druženje Wayne je skupo platio - 1200 engleskih funti za noć, no njegov hobi mogao bi ga koštati još više ako mu supruga ovoga puta ne oprosti nevjeru. Naime, Wayneova sklonost prostitutkama nije osobita novost, jer se već jednom javno ispričao Coleen zbog toga, s tom razlikom da ona tada nije bila trudna. Par koji je zajedno još od srednjoškolskih dana nakon te je afere puno uložio u izgradnju svog obiteljskog imidža, koji se, međutim, sada potpuno urušio.

Ako su još točne tvrdnje anonimnih izvora britanskih tabloida, Rooney nije pretjerano diplomatski reagirao u objašnjavanju supruzi što se dogodilo, što bi ga u konačnici moglo vrlo skupo koštati s obzirom na to da se njihovo bogatstvo trenutno procjenjuje na 33 milijuna engleskih funti.

‘Muškarci su muškarci’

Tako igrač navodno smatra da “nije učinio ništa loše”, da to “nije velika stvar” i zaključio - “muškarci su muškarci”. Međutim, Coleen koja je s Wayneom od vremena kad nije bi ni poznat, ni bogat, prema tvrdnjama izvora bliskih paru, ne dijeli njegovo mišljenje.

Priča je razdire, a odmah kada je za nju saznala, otišla je iz svog 4,5 milijuna engleskih funti vrijednog doma k roditeljima da je utješe.

Rooney se pak i dalje javno ne izjašnjava i prema javljanju BBC-ja otputovao je u Švicarsku kako bi sa svojim kolegama iz reprezentacije odigrao kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo.

Hoće li mu trener Fabio Capello dopustiti izlazak na teren ili će pak ocijeniti da je ovo prevelik stres i pritisak na njegova igrača da bi dao sve od sebe, bit će poznato večeras.

izvor: jutarnji list