FOTO  Dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade pimio Mostarske mažoretkinje

dr. sc. Nevenko Herceg, Nevenko Herceg, Mostarske mažoretkinje
Anja Puhalo, voditeljica Mostarskih mažoretkinja zahvalila je predsjedniku Vlade na prijamu, te ga ukratko upoznala o radu i poteškoćama s kojima se suočavaju.

Kazala je kako Mostarske mažoretkinje okupljaju oko stotinu djevojaka svih uzrasta, te dodala kako su kroz 21 godinu svoga postojanja sudjelovale na brojnim natjecanjima, ističući kako bi sve to bilo teško realizirati bez potpore roditelja, pojedinaca i institucija.
Posebice je istaknula nedostatak odgovarajućega prostora za treniranje, te sredstava za nabavu potrebnih rekvizita i opreme.

''Za Mostarske mažoretkinje s pravom možemo kazati kako su istinski brend grada Mostara. Kroz kulturna i športska natjecanja ostvarili ste niz velikih uspjeha, čime ste vrlo uspješno promovirale Mostar, Hercegovačko - neretvansku županiju, ali i Bosnu i Hercegovinu. Raduje me da sam u prigodi i osobno Vam čestitati na svim vašim ostvarenjima i prenijeti spremnost da podržimo vaš rad'', kazao je predsjednik Herceg, ističući kako će se, uz već osiguranu financijsku potporu, uključiti i u aktivnosti oko iznalaženja primjerena prostora za rad Mostarskih mažoretkinja.