FOTO  DODJELA NAGRADA dobitnicima Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade i Otvaranje Izložbe

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar za posjetitelje, natječaji, natjecanje, nagradni natječaj

...i zapoceo svoj petodnevni bogati i zabavni maraton, koji ce se odrzavati kako na sajmu tako i u vecernjim satima u Golden pubu.
Već večeras moci cete uživati uz Vina Zadro, Ivu Jurića i DJ Bosso.

Veliku podršku za organiziranje cjelokupnog zabavnog programa dali su nam su zlatni sponzor -CENTRAL OSIGURANJE i sponzori HERCEGOVAČKA PIVOVARA, HT ERONET, NLB Banka dd.Sarajevo, RED BULL, VINA ZADRO (Vinarija Domanović) i pekarnica MLINI.

Zabavni program zapoceo je u Paviljonu 2 gdje smo otvoriti izložbu Stanislave Borovac pod nazivom Moja Hercegovina, zapjevali uz Jadranka Mikulića i kušali fine zalogajčiće pekarnice Mlini ali i najfinije kapljice iz asortimana Hercegovačke pivovare i Vina Zadro.

Takoder smo dodijelili nagrade dobitnicima Natjecaja Pricom i(li) fotografijom do nagrade, kojeg smo po prvi put ove godine u suradnji sa Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne , ZK Office i Canon organizirali na temu -Ostati i biti ovdje.
Podsjecamo Vas da su nagrade u kategoriji za najbolju pricu osvojile Ivana Milicevic i Petra BoŠkovic, dok su Mihaela Turudic i i Mila Milos osvojile strucni ocjenjivacki sud svojim fotografskim umjecem.

Svim prisutnim obratiti su se Stanislava Borovac, Ivan Sivric,predsjednik DHKHB i Bruno Dankic, direktor ZK-offica.


Photo credit: Mate Rezo