FOTO  Dodijeljene nagrade dobitnicima Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade i Otvaranje Izložbe Mihaele Turudić

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar , nagrade

...i zapoceo svoj petodnevni bogati i zabavni maraton, koji ce se odrzavati kako na sajmu tako i u vecernjim satima u BLAM Music & Beer baru.

Zabavni program zapoceo je u Paviljonu 2 gdje smo otvoriti prvu samostalnu izložbu Mihaele Turudić, prošlogodišnje pobjednice Natječaja za najbolju fotografiju na temu Ostati i biti ovdje. Uz obraćanje Mihaele i njezine profesorice Maje Pehar, svi posjetitelji imali su prigodu uživati i u glazbenom gostovanju Anite Šunjić, koja je ujedno promovirala i svoju novu pjesmu za koju je nedavno snimila i video spot. Svi gosti uživali su i u ukusnim zalogajčićima Mamma mia food felivery iz Mostara i u najfinijim kapljicama iz asortimana Hercegovačke pivovare i Vina Zadro, koji su ujedno i naši ovogodišnji sponzori zabavnoga programa. Izložba će biti otvorena do četvrtka 12.4., kada ćemo imati otvorenje Street Art izložbe fotografija, koja će biti dostupna za sve pojetitelje do subote 14.4.2018.

Takoder smo dodijelili nagrade dobitnicima Natjecaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade za 2018.godinu, koji smo i ove godine organizirali u suradnji sa Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne i našim partnerima ZK Office i Canon a ovaj put tema je bila- Malim koracima prema dobrom sutra.

O najuspješnijim pristiglim radovima, točnije njih 56, kako iz kategorije priče tako i iz kategorije fotografija, odlučivao je stručni ocjenjivački sud u sastavu Ivan Baković ( novinar i knjizevnik) i Ivan Sivrić (književnik i predsjednik DHKHB) I Mateo Jurčić ( fotograf) .

Prva nagrada iz kategorije fotografija dodjeljena je Anamariji Bilić za fotografiju koju je ona nazvala "Djeca na kraju tunela" i druga nagrada dodjeljuje se za rad Vedrana Miletića. Iz kategorije literarnih radova prva nagrada dodjeljena je Loreni Vidačak, Srednja škola Fausta Vrančića, Mostar, a druga nagrada Petri Perić, studij biologije na FMPOZ Sveučilišta u Mostaru.
Svim prisutnim obratiti su se Ivan Sivric,predsjednik DHKHB i Damir Dado Boras ispred tvrtke ZK-offica.

U srijedu nas na rasporedu očekuje svečanost dodjele nagrada najuspješnijim vinarima, koja je predviđena za 12 h na glavnoj pozornici u paviljonu 1, a nakon toga od 15 sati slijedi Vježbajte sa nama uz City Spa wellness fitness instruktore koji će nas uvesti u Radionicu na temu Kako do zdravijeg životnog stila, a na koju Vas ovim pute sve pozivamo da nam se pridružite i čujete što će nam to reći na ovu temu Ana Bavrka i Proteini.si, predstavnici Rehabilitacijskog centra ŽIVOT, Andro Bevanda, Nevena Pandža i Vedina Ajanović ispred Centra zdravih navika i duo Ivana i Laura koje se kriju iza uspješne Instagram stranice FIT prehrana. Svi ste svi pozvani od 16 h u paviljonu br.1.