FOTO  DM sretnim dobitnicima uručio automobile VW Golf VII

dm, nagradna igra

Nakon pet krugova izvlačenja, danas je u Sarajevu na platou ispred SCC-a dm uručio glavne nagrade sretnim dobitnicima. Ukupno je 15 dobitnika osvojilo pet kupovina u vrijednosti od 300 KM u dm prodavnicama, pet ASUS ZenPad tableta, a danas je pet najsretnijih dobitnika preuzelo glavne nagrade - automobile VW Golf VII.

Vlasnici novih automobila su Marijana Oršolić, Borka Krtolica, Rašida Begtašagić, Nataša Ožegović i Mirsad Huremović kojima je ključeve uručio Damir Šlosel, direktor dm-a u BiH.

„U našoj jubilarnoj, 10. godini poslovanja dm-a u Bosni i Hercegovini na poseban način želimo nagraditi vjernost i povjerenje naših kupaca, ali i nastaviti pružati podršku onima kojima je ona potrebna. Ovom nagradnom igrom i kampanjom Jer sve smo to MI, započeli smo naše slavljeničke aktivnosti, a do kraja godine planiramo realizirati i mnoge druge, kako za naše kupce, tako i za zaposlenike, partnere i cijelu društvenu zajednicu. " - izjavio je ovim povodom g. Šlosel.

Sredstva od pristiglih SMS poruka ukupne vrijednosti od 7.000 KM dm je donirao Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara.
„Posebno mi je drago da danas uručujemo donaciju Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara, a za koju su zaslužni svi kupci koji su slanjem SMS poruka sudjelovali u nagradnoj igri i na tome im posebno hvala." - dodao je Šlosel.

Kompanija dm drogerie markt će i dalje pružati najbolje usluge i proizvode koji su osim kvalitete i cjenovno prihvatljivi, a u jubilarnoj godini će nastaviti i dalje nagrađivati vjernost i povjerenje svojih kupaca.