Djevojka pronađena 10 godina nakon otmice

skandal, svećenik, zlostavljanje, djevojčica, silovanje, Posušje, zlostavljanje, optužnica, seks, ocjena, iznuda, tinejdžerice, škola, seks, pohotnik, silovanje, zlostavljanje, pipkanje, profesor, zlostavljanje, strava, zlostavljanje, silovanje, danska, zlostavljanje dijece, bludničenje, Doboj, iživljavanje, zlostavljanje, njemica, nestanak, djevojčica, maloljetnica, majka, djeca, Rusija, zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, Tuzla, djevojčica, otmica, udaja, sestra, prodaja, život, pobačaj, Mostar, maloljetnice, maloljetnica, dijete, rađanje, skandalozno, maloljetnica, udaja, Doboj, profesorica, zavođenje, skandal, maloljetnica, silovanje, Zagreb, djevojčica, silovanje, zenica, trudnoća, učenica, šokantno, silovanje, sloboda, dječak, sestra, presuda, seksualno zlostavljanje djece, seksualno maltretirao djevojčicu, zlosatavljač, šokantno, pedofilija, oglas, stravično, Facebook, podvođenje, otmica, pronalazak, mastrubacija, učenica, vozač, prikolica, silovanje, SAD, silovanje, teta
Uhićen je muškarac koji ju je oteo i nabavio lažne dokumente za nju u Meksiku da bi se mogao s njom oženiti. Uhićeni muškarac, Isidro Garsija je nabavio lažne dokumente 2007. godine s ciljem da sakrije njene godine i ime. Kako javlja AP, oni su 2012. godine dobili dijete.

Policija je priopćila da je djevojka dva puta pokušala pobjeći, ali da su pokušaji zavti pokušaji nauspješno završili i to s njenim premlaćivanjem, prenosi Tanjug. Garsija je rekao djevojci, koja je u SAD došla ilegalno, da je njena obitelj prestala da je traži i da će članovi njene obitelji biti deportirani ako ona stupi u kontakt s njima.