Djevojka koja nema vaginu vjeruje kako će ipak pronaći onog pravog

lijek, pms, zena.hr, raspoloženje, djevojke, udaja, psihologija, pms, hrana, bol, histerija, vibrator, žene, žene, pms, ludilo, djevojka, vagina, blagdani, depresija, jugovina, oprez, zdravlje, problemi, priča, muškarci, živci, navike, romantika, muškarci, žene, stres, zdravlje, razlozi, otkriće, bolest, uzrok, pms, žene, žena, luđaci, luđakinje, uspjeh, hrana, pms, pobjeda, žene, agresija, agresivnost, zima, stres, koraci, savjeti, majstori, južina , jugovina, stres, zubi, škripanje zubima, depresija, bol
Nema niti vaginalni otvor, a pati od rijetkog Majer-Rokitanski-Kister-Hauzer sindroma zbog kojega ne može imati seksualne odnose niti postati majka.

Prije dvije godine je sasvim slučajno saznala za to otišavši kod liječnika zbog bolova u leđima i spomenuvši da još nema menstruaciju.

"Bila sam uvjerena da je ginekolog pogriješio, ali kada mi je objasnio da zbog toga nemam menstruaciju, shvatila sam da to i nije tako besmisleno", rekla je Jacqui.

"Nikada neću znati kako je to biti majka, trudnica, imati menstruaciju. Sve što sam zamišljala najednom je izbrisano iz moje budućnosti", tužno je rekla Jacqui.

Rekla je da na mjestu, gdje bi trebala biti vagina, ima malo udubljenje pa je izvana sve izgledalo normalno i tako nije mogla otkriti da nešto nije u redu.

"Ako mu to predstavlja problem, onda nije osoba s kojom želim da budem. Veoma sam romantična i mislim da ovo može biti odlična provjera ljudskog karaktera", otkrila je Jacqui koja pokušava vidjeti stvari u pozitivnom svjetlu.

rtl.hr