FOTO/VIDEO  Div iz Hercegovine ima svog nasljednika

Siniša Šušić
Siniša je otkrio kako i gdje se danas obuva, a prisjetio se i koliko je bio radostan kada je od „Beme" dobio prvi elegantni par obuće veličine 56, piše Srpskacafe.

''Kad je došao Umičević, kao da je došao Djed Mraz. Donio je pun gepek cipela i dan danas sam mu zahvalan. Poslije toga mi je slao obuću te smo tako postali veliki prijatelji i dan danas smo u kontaktu'', rekao je Siniša Šušić.

Prijateljstvo sa „Bemom" i sa Marinkom Umičevićem, kaže Siniša, uvelike je riješilo problem pronalaska obuće za njegova velika stopala. Ipak, ovog Hercegovca sada more druge brige. U obitelji će, siguran je, imati i nasljednika, jer i njegov četverogodišnji sin Marko već nosi broj obuće, koji je davno premašio veličine koje nose njegovi vršnjaci.

''Imamo i nasljednika od četiri godine koji nosi broj 33, tako da će, „Bema" morati, izgleda i za njega raditi. Za sada ide tako, noga mu raste, a do kad će, vidjet ćemo, valjda neće prestići oca'', dodaje ovaj div iz Ljubinja.

A Siniša iz Ljubinja, nije jedini za koga je „Bema" napravila specijalne cipele. Svi se sjećamo da su prije samo nekoliko mjeseci, „Bemice" cipele otputovale i prvoj dami SAD-a Melaniji Tramp. Siniša kaže da mu je imponiralo kada je čuo da je Marinko Umičević poslao obuću i prvoj dami Amerike.

Sinišini problemi sa pronalaženjem obuće, počeli su još u osnovnoj školi. U osmom razredu nosio je broj 48. Najteže mu je bilo nabaviti obuću za vrijeme rata, kada je često morao da nosi i šuplje patike. Kasnije je počeo da ih nabavlja preko rodbine iz Amerike, a za njih i danas mora da izdvaja mnogo novca.

Iako ima samo četiri godine, a već nosi broj 33, Siniša se nada da njegov sin Marko, neće imati ovakvih problema i da će za razliku od njega, kada poraste, moći birati obuću kakvu bude želio.