Da biste bili privlačni na Facebooku pokažite ružnu istinu

Znanstvenici sa Sveučilišta Georgia anketirali su korisnike Facebooka, koji su trebali podsvjesno izabrati profile osoba koje su im privlačne. Primarnom karikom definiranja privlačnosti se pokazao broj prijatelja. Znanstvenici kažu da su na internetu ljudi općenito vrlo dobri u procjenama osobnosti, pa mogu vrlo lako prepoznati je li netko samo-opsjednuti kreten ili draga osoba.

„Broj prijatelja na Facebooku je pouzdana varijabla kako se osobe ponašaju u stvarnom svijetu. Ako osobe imaju na stotine prijatelja na Facebooku, obično su narcisoidnog karaktera u realnosti, s mnogo, ali plitkih poznanstava", kaže Laura Buffardi, koautorica istraživanja.

Zaključeno je također kako postavljanje visokokvalitetnih fotografija ukazuje na izvitoperenu osobu. Navodno su takve osobe perfekcionisti ili nesigurne u sebe osobe s manjkom samopouzdanja.

Ukoliko baš ne vjerujete previše istraživanjima tada trebate posjetiti stranicu Fotofix, tamo će vas proljepšati do granice neprepoznatljivosti i pretvoriti vašu fotografiju u takvu da je se ni holivudske dive ne bi posramile.

izvor: tehton.covermagazin.com