Čokoladni neredi u Mostaru

Čokoladni neredi

Svi čokoljupci pozvani su da sa sobom ponesu po dvije čokolade. Jednu koju će dijeliti s čokoekipom i drugu koju će donirati za djecu sa područja koja su najteže pogođena nedavnim poplavama. Skupljanje doniranih čokolada organizirat će se u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu. Dosad je barem 10-ak drugih gradova iz regije najavilo čokoladne skupove, a u duhu Čokoladnih nereda pozivamo sva mjesta i gradove u BiH i regiji da budu dio događaja kroz spontana okupljanja u isto vrijeme.

Kako bi ova malena sličnost svih nas postala što očiglednija, pozivamo vas da sve svoje čokoladne fotografije objavljujete javno na Facebook-u s oznakom #cokoneredi. Ako niste u prilici fizički sudjelovati u Čokoladnim neredima, objavljujte svoje fotografije s omiljenim čokoladama.A ako mislite da će se ideja svidjeti i vašim prijateljima iz inozemstva pozovite ih da i oni sudjeluju uz oznaku #chocolution.

Proteklih su nam godina stizale fotografije sa svih kontinenata i iskreno se nadamo da ćemo ove godine nadmašiti broj sudionika iz čitavog svijeta. Sve novosti i razvoj događaja pratite na: https://www.facebook.com/cokoladni.neredi, priopćeno je iz Udruge za promicanje kvalitete življenja PLUS.

„Uneredite" se s nama sutra i dočekajte vikend u pozitivnom raspoloženju!