Časna sestra Cristina objasnila zašto je nastupila na pjevačkom natjecanju

časna sestra, show, reality show, Sestra Cristina Scuccia, pjesma, časna sestra, pjevačica, pjevanje
Sestra Cristina Scuccia, svijetu postala poznata po senzacionalnom nastupu na pjevačkom natjecanju, rodom je sa Sicilije, ima 25 godina i voli pjevati, piše Famiglia Cristiana.
Popularna sestra Cristina svoj pjevački talent i nastupe na medijima koristi za najljepšu stvar na svijetu, svjedočenje vjere.
Glazba je za ovu mladu sestru intenzivan način komunikacije s drugima, a ujedno želi poručiti svijetu da posveta Bogu ne znači odreći se svega drugoga što volimo.

"Snažna je poruka jedne mlade osobe koja je svoj život posvetila Bogu, a opet nastavlja raditi i ono što čini bilo koja osobe njene životne dobi. Moja poruka je poruka vjernosti i ljubavi koju prenosim svojim glasom. Moram svoj glas podijeliti sa svima", radosno je priopćila sestra Cristina.

Oduvijek je voljela pjevati i upravo se zahvaljujući pjevanju, odnosno ulozi koju su joj sestre uršulinke dodijelile u mjuziklu koji su pripremile, postala redovnica.

Cristina je zahvaljujući ulozi u mjuziklu, osnivačice uršulinskog reda, koja ju je toliko oduševila svojim životom i ljubavi prema Bogu, Rosi Rocuzzo, odabrala svoj životni put i posvetila se Bogu. To je bilo prije šest godina.

Svoju postulaturu Cristina je započela 2009. godine. Dvije godine bila je u novicijatu u Brazilu, a 2012. godine položila je prve zavjete. Nakon što se zavjetovala, Cristina je upisala Akademiju Star Rose, koju su utemeljile uršulinke. Svoju ljubav prema pjevanju nije zaboravila, i dalje je išla na tečajeve pjevanja i plesa.