'Black Insomnia' je najjača kava na svijetu

kava

U svijetu postoji i proizvode se različite vrste kave koje nude različite jačine. Na tržištu prodaje i proizvodnje kave, imamo kave blagog i jakog okusa. Ipak, jedna kava čije je ime "Insomnia" (engl. "Black Insomnia") postala je najjača kava na svijetu.

Po Međunarodnim propisima za hranu, preporučeni dnevni unos kofeina je 300 mg. Crna kava "Insomnia", u jednoj šoljici sadrži u sebi čak 702 mg kofeina. Poređenja radi, u šolji klasične kave ima 160 mg. Ova najjača kava ima aromu oraha i šećera i nevjerojatno je jaka. Oni koji su je pili kažu da je jedna šolja dovoljna za cijeli dan i da je ova kava bolja od bilo kakvog energetskog pića.

- "Rađanje" najjače kave na svijetu, " Black Insomnia", započeto je prošle godine od strane zaljubljenika u kavu Seana Cristofora. Njegov cilj je bio stvoriti najjaču kavu na svijetu i po svemu sudeći je i tome i uspio.

Trenutno ova ekstremno jaka kava "Black Insomnia" je dostupna u nekim kafićima u Cape Townu u Južnoj Africi kao i na Amazon online trgovini, gdje je možete poručiti da testirate njene super jake moći. Cijena najjače kave na svijetu "Insomnia" kreće se gotovo 20 dolara za 450 grama obične mljevene kave dok pakovanje Espresso "Insomnia" kave s 10 paketića košta 15 dolara.

Napominjemo vas da je kava "Death Wish", prije ove bila nositelj titule najjače kave na svijetu. Jedna šoljica sadrživala je čak 520 mg kofeina.