BIZARNO, ALi ISTINITO: Ženu udarilo auto, pa zatrudnijela

Kate Mansbridge (43) već je odustala od svojih snova da će postati majka kad je prije 10 godina doživjela bizarnu nesreću.

Medicinska sestra iz Velike Britanije prošla je menopauzu kad joj je bilo 27 godina i mislila je da nikada neće postati majka.

No, na odmoru u Francuskoj udario ju je auto dok je vozila bicikl . Smrskao joj je kosti u nogama, zdjelicu, ključnu kost, dva prsta na ruci su se odvojila od ruke zajedno s kožom, iščašila je ramena, a pretrpjela je i ozlijede glave. Tri dana nakon nesreće nije se budila, a liječnici su se bojali da neće preživjeti. Kao ‘šećer na kraju' imala je i moždani udar. Morala je učiti pravilno govoriti i pisati ispočetka, prenosi 24sata.hr.

Kate se uspjela oporaviti od teških ozlijeda, a nesreća joj je donijela i najveću životnu sreću. Izenadan nalet adrenalina u dio mozga odgovornog za reproduktivne hormone ‘probudio' je taj uspavani dio i rezultirao rijetkim fenomenom - ponovno je dobila mjesečnicu.

Tri godine kasnije prirodno je začela dugo željenu kćer Ruby .

- Da nije bilo nesreće nikad je ne bih mogla imati - rekla je, prenosi Daily Mail .

Mansbridge je plakala od sreće kad je ugladala svoju mezimicu prvi put na ultrazvuku. Ruby je morala roditi carskim rezom zbog ozljeda zdjelice.

- Majčinstvo je za mene otkrivenje. Ponekad je iscrpljujuće i frustrirajuće, ali je isto tako vrijedan, predivan dar kojeg cijenim još više nakon što sam gotovo sve izgubila - zaključila je.

03.05.2016 u 08:15