BIZARNO, ALi ISTINITO: Ženu udarilo auto, pa zatrudnijela

žena, u trudnoći, trudnoća
Medicinska sestra iz Velike Britanije prošla je menopauzu kad joj je bilo 27 godina i mislila je da nikada neće postati majka.

No, na odmoru u Francuskoj udario ju je auto dok je vozila bicikl . Smrskao joj je kosti u nogama, zdjelicu, ključnu kost, dva prsta na ruci su se odvojila od ruke zajedno s kožom, iščašila je ramena, a pretrpjela je i ozlijede glave. Tri dana nakon nesreće nije se budila, a liječnici su se bojali da neće preživjeti. Kao ‘šećer na kraju' imala je i moždani udar. Morala je učiti pravilno govoriti i pisati ispočetka, prenosi 24sata.hr.

Kate se uspjela oporaviti od teških ozlijeda, a nesreća joj je donijela i najveću životnu sreću. Izenadan nalet adrenalina u dio mozga odgovornog za reproduktivne hormone ‘probudio' je taj uspavani dio i rezultirao rijetkim fenomenom - ponovno je dobila mjesečnicu.

Tri godine kasnije prirodno je začela dugo željenu kćer Ruby .

- Da nije bilo nesreće nikad je ne bih mogla imati - rekla je, prenosi Daily Mail .

Mansbridge je plakala od sreće kad je ugladala svoju mezimicu prvi put na ultrazvuku. Ruby je morala roditi carskim rezom zbog ozljeda zdjelice.

- Majčinstvo je za mene otkrivenje. Ponekad je iscrpljujuće i frustrirajuće, ali je isto tako vrijedan, predivan dar kojeg cijenim još više nakon što sam gotovo sve izgubila - zaključila je.