Bivšu djevojku nazvao 144 puta u tri sata, a sada je dobio kaznu kojoj se sigurno nije nadao

telefon, broj, zdravlje, mobitel, glavobolja, mobilna telefonija, prijenos broja, mobiteli, virus, RAK, mobiteli, mostarci, razgovor, hercegovački vicevi, gazda, mobitel, zdravlje, rak mozga, Njemačka, duvanjskim gastarbajterima, Hrvatska dijaspora, dijaspora, prisluškivanje, mobitel, telefoniranje, kazna, cijene, nove cijene
Njemu je još u veljači sudski zabranjeno da prestane kontaktirati djevojku s kojom je bio u vezi. No, dva mjeseca kasnije on ju je u tri sata nazvao 144 puta i slao joj poruke. Djevojka je potom pozvala policiju, a naporni muškarac je odmah uhićen.

Zbog svojih poruka i poziva u zatvoru je tada proveo 157 dana, a sada mu je određena još jedna kazna.

Sutkinja Rhonda Loo odredila je da bivšoj djevojci mora napisati 144 komplimenta zbog svih ružnih stvari koje joj je rekao.

Ovu presudu je dobio prošli tjedan nakon što je slučaj došao na sud, a osim komplimenata, dobio je dvije godine uvjetnog zatvora kao i kaznu od 2.400 dolara te 200 sati dobrovoljnog rada.

- Nadam se da nemate više telefon, a ako ga imate, da nemate broj od bivše djevojke - rekla mu je sutkinja. Young joj je pak odgovorio kako je bivšu prebolio te da te više neće uznemiravati.

Vecernji list