Beba 'umire' od smijeha dok je tata trgao odbijenicu za posao

Video 'Hahaha' pogledalo je 163 milijuna ljudi. Bebu Micaha je toliko veselilo trganje papira u kojem su tatu Marcusa McArthura izvijestili da nije dobio posao da je otac odlučio potrgati i papir od kreditne kartice.

Osmomjesečni dječak 'umire' od smijeha nakon svakog trganja papira. Video je pogledan 650.000 puta u mjesec dana iako je 'došao do izražaja tek u zadnjih nekoliko dana'.

Marcus završava doktorat na sveučilištu Saint Louis i traži posao kao profesor. Nedavno je primio još jednu odbijenicu i odlučio je potrgati. Osmomjesečnom sinu Micahu to je bilo urnebesno smiješno. Video je na Twitteru objavila glumica Alyssa Milano nakon čega je postao jako gledan.

 

- Bili smo u šoku. Mislila sam si, od svih ljudi na svijetu ona ga je morala 'klinknuti', a baš sam htjela biti kao ona kada sam bila mlađa - rekla je Micahova majka Mandi.
Roditeljima su nudili novac kako bi otkupili prava na video no sve ponude su odbili. Kažu kako su video objavili da bi nasmijali ljude, a ne da bi zaradili.

Bebina zarazna smijanja vrlo su popularna na YouTubeu. Tako je video jednostavnog naziva 'Hahaha' pogledalo 163 milijuna ljudi.

(izvor: 24sata.hr)