Automehaničar pokušao zaraditi na tuđoj nesreći

gradonačelnik Mostara, Ljubo Bešlić, Mišo Relota, oštećeno vozilo, Ljubo Bešlić, Mišo Relota, oštećeno vozilo, austrijska obitelj, kvar na vozilu, automehaničar
Zanimljiva situacija na odmoru austrijske obitelji u Hrvatskoj: obitelj Majer iz Esternberga željela je provesti miran odmor bez stresa u Šibeniku. No, na povratku s jednog izleta pokvario im se automobil.

Nadležne službe automobil su odvezle na popravak, a obitelj se vratila u kamp u kojem su odsjeli. Ubrzo je stigla ponuda lokalnog automehaničara za popravak - prema mišljenju obitelji, preskupa, piše Tips.at.

I to očito toliko skupa da je otac Thomas odlučio nazvati svog automehaničara Markusa Diebetsbergera u Austriju. I uspio u naumu - automehaničar je sa ženom istog popodneva krenuo na 770 kilometara dug put sa sjevera Austrije prema Hrvatskoj. Na prikolici su obitelji Majer dovezli njihov drugi automobil i obitelj je drugi dan krenula kući.

Na povratku kući doznali su da je još jedna obitelj iz njihovog mjesta zapela zbog kvara na automobilu i to u blizini Zagreba. I po drugu obitelj došao je vlasnik jedne autoradionice, Stefan Dullinger.

Koliko je hrvatski automehaničar želio obitelji naplatiti popravak, nije objavljeno.