Upute i savjeti za profesionalne automehaničare

automehaničar, servisirati vozilo, automobil, polovni automobili, pređeni kilometri, manipuliranje
Osluškujući tržište i potrebe kupaca tvrtka Henkel je pokrenula novu internetsku stranicu na kojoj je moguće pronaći brojne savjete i upute kako s proizvodima robnih marki Loctite i Teroson popraviti određeni kvar, servisirati vozilo ili olakšati njegovo održavanje.

Gdje ima volje ima i načina, a mi bismo dodali da je ipak lakše popraviti vozilo, ili neke njegove dijelove, s odgovarajućim alatom i proizvodima. Svaki profesionalni mehaničar i serviser zna prepoznati kvar i otkloniti ga na najbolji mogući način, a pritom se nerijetko koriste i proizvodima za učvršćivanje, odnosno lijepljenje. Osim što redovito rade na unaprjeđenju proizvoda, tvrtka Henkel je svojim vjernim korisnicima iz automobilskog sektora namijenila i internetsku stranicu za popravak i održavanje vozila (VRM). Na spomenutoj stranici dostupne su informacije o područjima koja podrazumijevaju popravak i održavanje vozila, a jednako tako njeni korisnici mogu ostvariti i tehničku prednost u odnosu na konkurenciju.

Ljepila i tehnologije te ističe da je novi VRM portal dodatna usluga specijaliziranoj obuci i vrijedan izvor informacija profesionalcima u automobilskoj industriji. Na web stranici se nalaze korisni savjeti o popravcima metalnih i plastičnih dijelova, zamjeni stakala i vjetrobrana, popravcima pukotina i ogrebotina uzrokovanih udarom kamenčića, kao i podrška kad govorimo o mehaničkim popravcima.
Najnovije informacije o inovacijama, događajima i obukama kad su u pitanju proizvodi zaokružuju ponudu ove nove internetske stranice.

Posebne promotivne kampanje su također dostupne na internet stranici na ovom linku.