FOTO/VIDEO  'To je ljubav prema oldtimerima'

fićo, Sergio Ramos, oldtimer
Dva dana nakon što je branitelj naslova u Ligi prvaka Real Madrid prošao tešku prepreku već u osmini finala (francuski PSG), kapetan Sergio Ramos dovezao se na trening u netipičnom automobilu za nogometaše.

Službena parkirališta velikih nogometnih klubova, pa čak i osrednjih, prepuna su bijesnih automobila s kojima se igrači vole hvaliti. Iznimka nije ni madridski Real, no osim dobrog automobila kapetan Sergio Ramos voli i "old school" prijevozna sredstva. Tako se na trening u četvrtak dovezao s tzv. fičekom!

Riječ je naravno o španjolskoj verziji Fiće u vidu marke automobila Seat pod nazivom - Seat 600. Ramos si je pored guma dao otisnuti svoje inicijale (SR4), čime je dodao malo osobnog šarma zanimljivom automobilu.

Mora se priznati da je bilo prilično zanimljivo vidjeti Ramosa u tom automobilu, te je čak iznenadio i zaštitara na ulazu u Valdebebas (trening kompleks Reala). Čovjek osiguranja je, vidjevši da se ulazu približava "atipično" vozilo za tamošnji vozni park, krenuo prema automobilu kako bi ga zaustavio, no Ramos se odmah ukazao na prozoru i nije bilo problema.