Sve spremno za Otvoreno prvenstvo BiH u Hard Enduru

automoto utrka

... u Hard Enduru od 9. do 10. lipnja 2018. godine u Posušju na Topali. HAMK "Posušje" je kao punopravna članica Motociklističkog saveza Bosne i Hercegovine, nakon uspješno organizirane prošlogodišnje pozivne utrke, koja je oduševila mnoge, ove godine zadovoljilo sve kriterije predviđene važećim Pravilnicima MS BiH i dobio pravo na organizaciju jedne od utrka ove sezone što više nego dovoljno govori o kvalitetnom i ozbiljnom radu ovog kluba, priopćeno je.

Na istoj se očekuje nastup između 70-100 inozemnih i domaćih vozača, a po prvi puta će biti u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije "Posuško lito" 2018. U subotu od 13 sati će početi susret i okupljanje, a tijekom dana treninzi i kvalifikacije.

Za sve posjetitelje organizator je na večer pripremio glazbenu poslasticu, koncert benda Teška industrija kojima će predgrupa biti posuški sastav Sjena. U nedjelju je predviđen defile motora gradskim ulicama, nakon čega će od 11 sati krenuti natjecateljski dio s proglašenjem pobjednika.