FOTO/VIDEO  San mnogih muškarca, Mustang GT

Mustang GT, Detalji karoserije, Fordov moto, 4 cilindra EcoBoost
Stil ove ikone nastavlja svoju divlji galop kao jedan od najljepših modela cijele povijesti automobilizma. Nitko ne može ostati priseban u njegovoj blizini, jednostavno nas zove da ga gledamo i diramo, a rijetki među nama mogu si priuštiti da mu budu vlasnici.

Detalji karoserije su do te mjere savršeni, da auto stvarno izgleda glasno i moćno, pa makar ga samo gledali na ekranima naših računala. Za sad, sve što nam ostaje je da uživamo u ljepoti novog Mustanga.Ford nam obećaje odabir između tri motora. 2300 kubika, 4 cilindra EcoBoost Fordov motor prvi puta se ugrađuje u auto klase Mustang. Standardni 3.7 litara V6 ostaje glavni izbor, dok će GT verzija imati 5.0 litara Coyote V8 mašinu.

Nažalost, snaga motora još nije objavljena. Možemo biti sigurni da će biti izuzetno snažni te da niska potrošnja gorova ne dolazi u obzir. No, nama to ni ne smeta, čak nam nije ni jasno zašto ugrađuju 2300 kubika mali motorčić u ovu zvijer. Možda za curice?Volan ove zvijeri malo je manji nego u prethodnoj verziji, s dodatnim značajkama i gumbima s kojim možete kontrolirati sve - od audio sistema i bluetootha do instrument table i Fordove TrackApp aplikacije.

Kabina je također povećana te sad nudi puno više mjesta za noge i ramena, što se može reći i za zadnja sjedala Mustanga. Praktično za nježniji spol.