Novi CITROËN C3 – neviđeno iskustvo za već od 79.900 kn s klimom!

Dostupan u tri razine opremljenosti PACK, CONFORT i EXCLUSIVE, novi CITROËN C3 ima argumente za zavođenje: vanjski dizajn istodobno zaobljenih i čvrstih linija, visoku razinu završne obrade, inteligentnu arhitekturu koja omogućava prostornost izvan normi ostajući jedno od NAJKOMPAKTNIJIH VOZILA na tržištu, iznimnu udobnost u unutrašnjosti i držanje ceste, kako u gradu tako i na otvorenoj cesti i također ATRAKTIVNU PRODAJNU CIJENU.

Već od prve razine opremljenosti PACK, novi CITROËN C3 nudi udobnost, ugodnost i praktičnost svojim putnicima: ručni klima uređaj, progresivni servo upravljač, električne retrovizore, upravljač podesiv po visini i dubini, prednje električne podizače stakala, daljinsko centralno zaključavanje i poklopca prtljažnika...

Razina opremljenosti CONFORT uključuje, uz razinu opremljenosti Pack, zračne zavjese sprijeda i straga, svjetla za maglu, osvježivač prostora, regulator/limitator brzine, radio CD MP3 sa 6 zvučnika i jack utičnicom...

Razina opremljenosti EXCLUSIVE uključuje, uz razinu opremljenosti Confort, pomoć pri parkiranju straga, automatski klima uređaj, stražnje električne podizače stakala, vanjske grijane i električno preklopive retrovizore, naplatke od lagane legure 16“ i dr.

Poput prave čahure koja će probuditi vaša osjetila, novi CITROËN C3 u ponudi ima kao opciju, na razinama opremljenosti Confort i Exclusive, najmoderniji Hi-Fi light sustav koji sve putnike dovodi u pravu koncertnu dvoranu.

Ali novi CITROËN C3 predlaže još više!


Zahvaljujući svom vjetrobranskom staklu ZENITH, kao opcija na razini opremljenosti Confort i u seriji na razini opremljenosti Exclusive, on je jedinstven. Osim svjetlosti i vidljivosti koju donosi, ovo vjetrobransko staklo donosi putnicima u novom C3 neviđeno automobilsko iskustvo.

Uvijek dajući prednost sigurnosti svojih putnika, novi C3 u seriji ima ventilirane diskove na prednjem ovjesu i ABS povezan s elektroničkim raspoređivačem kočenja (REF) te sustav za pomoć pri naglom kočenju (AFU).

Osim ponašanja na cesti, sigurnost u vozilu dio je brojnih argumenata u korist novog C3. Već od prve razine opremljenost u serijskoj opremi zračni jastuk za vozača i suvozača, te bočne zračne jastuke Thorax. Svih pet mjesta ima sigurnosne pojaseve sa zatezačima i 3 točke učvršćenja, nadopunjene sustavom ograničivanja zatezne sile. I na kraju, za prijevoz djece u potpunoj sigurnosti, dva bočna sjedala straga u seriji na svim izvedbama imaju sustav pričvršćenja ISOFIX.

Novi C3 ima ekološke motore koji su pri uporabi vrlo ekonomični:
dva HDi motora (70 i 90) te 4 benzinska motora koji odgovaraju normi Euro V (1.1i, 1.4i, VTi 95 i VTi 120). Svi ovi motori povezani su s ručnim mjenjačem s 5 stupnjeva prijenosa.

Podsjećamo na izuzetno atraktivnu prodajnu cijenu za novi CITROËN C3 s klimom koja kreće već od 79.900 kn.

CITROËN C3 Visiodrive - VIDEO SPOT

Novi CITROËN C3

shop-in-zagreb.com.hrCITROËN C3