5 znakova da vam je prijateljstvo u teškoj krizi

prijateljice, priznanje, prijateljice, pravila, Iva Međugorac, prijateljstvo, prekid vatre , različiti tipovi, laži, prijateljice, izgovoriti, za žene i muškarce, prijateljstvo, S prijateljicama, prijateljice, prijateljica s povlasticama, prijateljice, izbaciti, loš prijatelj , znakovi, prijateljstvo, teška kriza , prijateljice, prijateljstvo, iskrenost, stvari, prijateljice, situacije

1. Ne trudite se potaknuti druženje.

Nekada ste bez problema dogovarali izlazak i veselili se čak i najkraćoj brzinskoj kavi. Sada nemate veliku želju za zajedničkim druženjem, a ponekad čak i lažete da imate obaveze samo kako biste odgodili susret.

2. Odnos vam je pun nesporazuma.

Druženja su postala pomalo naporna jer skoro svaki razgovor završi nesporazumom ili u negativnom tonu. Najčešće se dogodi da jedva čekate kraj druženja jer atmosfera jednostavno nije ugodna.

3. Više nemate povjerenja.

U nekoliko navrata bili ste povrijeđeni od strane prijateljice/prijatelja i više ne znate na koji način vratiti izgubljeno povjerenje. Prestali ste s njom/njim dijeliti razmišljanja o osobnim temama jer više nemate osjećaj da vas želi slušati.

4. Nervozni ste u blizini prijateljice/prijatelja.

Nekadašnju opuštenost zamijenila je neugodna nervoza. Teško se nosite s činjenicom da morate paziti na svaku riječ i da ne možete biti ono što jeste jer će to izazvati njezino/njegovo kritiziranje.

5. Ne nalazite teme za razgovor.

Prijateljstvo vam se nekada temeljilo na razgovorima o intimnim stvarima, ali otkada izbjegavate takve teme jednostavno više ne znate o čemu biste pričali. Druženja se sada svode na raspravljanje o općenitim stvarima i to vas uglavnom umara.

Izvor: zadovoljna.hr