5 rečenica koje svekrva baš nikada neće podijeliti sa snahom

punica, svekrva, šala, punica, prodaja, internet, hercegovački vicevi, punica, život, hercegovački vicevi, punica, gosti, svekrva, žene, otkriće, svekrva, snaha, život, snaha, nevjesta, svekrva, snaha, rečenice, snaha, svekrva, rečenice, svekrva, snaha, snaha, svekrva, Svekrvin jezik, svekrva, snaha, gazda, nevjesta, sin, svekrva, Svekrvin jezik, svekrva, savjeti, svekrva, muž, svekrva

1. 'Teško je nakon glavne imati sporednu ulogu.' Neke svekrve teško se nose s činjenicom da više nisu najvažnija žena u životu svog sina. Snahe moraju shvatit da je za svekrve to velika promjena u životnom ciklusu, ali također se u svakom trenutku moraju zauzeti za svoje pravo na privatnost ako svekrva ima preveliku potrebu da se miješa u zajednički život.

2. 'Shvaćam da je on sada tvoj muž, ali to ne znači da prestaje biti moj sin.' Majka uvijek ostaje - majka. Potreba da nazove svog sina i pita ga je li ručao neće nestati samo zato što je glavna kuharica u njegovom životu sada neka druga žena stoga njezinu brigu nemojte doživljavati kao napad na sebe.

3. 'Voljela bih da me ponekad pitaš za moje mišljenje.' Vi i vaš suprug odrasli ste ljudi, sposobni donositi vlastite odluke. Svekrva to zna, ali svejedno bi voljela biti uključena u proces donošenja odluka. To ne znači da želi nametnuti svoje mišljenje nego u većini slučajeva samo želi da je saslušate i komunicirate s njom.

4. 'Hvala ti što si usrećila moje dijete.' Možda bi rado promijenila način na koji obavljate određene stvari ili se ne slaže sa svim vašim odlukama, ali na kraju dana vi ste žena u kojoj je njezin sin pronašao svoju životnu družicu. Možda to ne zna pokazati na pravi način, ali duboko u sebi zahvalna je na svemu što radite za njezinog sina, ali i za nju.

5. 'Voljela bih da me ne gledaš samo kao svekrvu.' Ona je majka vašeg muža, ali prije svega je žena koja se u životu vjerojatno suočavala s istim strahovima kao i vi, donosila iste odluke, nailazila na iste prepreke. Ako želite unaprijediti vaš odnos, pokušajte je manje doživljavati samo kao svekrvu i više kao potencijalnu prijateljicu s kojom biste mogli uspostaviti korektan odnos.

Izvor: zadovoljna.hr