5 pogrešaka koje jednom treba napraviti

šminka, žene, sanjarenje, posao, žena, sex, ljubav, partner, greške, ljubav, moda, koža, žena, žene, kompliment, muškarac žena, samopouzdanje, Vaš hod, osmijeh, ljubljenje, usne, kosa, žene, flert, oči
Vjerujem da uspješno balansirate obvezama, plešete na žici, kontrolirate ono što se da, a ipak se tu i tamo potkrade kakva pogreška. Ali neka! Zašto ne? Zvuči kao klišej, ali ljudi smo. Te nesmotrene i slatke pogreške dokazuju da u nama još uvijek kuca veselo i nekompjutorizirano srce. Evo nekoliko pogrešaka koje ne biste trebali propustiti pa se zato slobodno zacrvenite s osmijehom.

1. Obucite odjeću naopako

Haljina je opeglana, savršena i namještena na stolcu. Nakon tuširanja shvatite da vas još samo nekoliko minuta dijeli od izlaska iz kuće i ubrzate svoje jutarnje radnje. Obučete se i istrčite na posao. Nakon što skinete kaput na poslu shvatite kako ste haljinu obukli naopako. Nasmiješite se samoj sebi i shvatite to kao znak za usporavanje vozila zvanog život.

2. Recite nešto glupo na sastanku

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije tresnula nekakvu notornu besmislicu na poslovnom sastanku, po mogućnosti vrlo važnom. Zato, kad se i vama dogodi taj trenutak, sa smijehom priznajte grešku jer sramota neće otići ako se budete pravili da se lapsus nije dogodio.

3. Slijepo slijedite trendove

Ono što vidite na lutkama u izlozima popularnih trgovina ne morate doslovno preslikati na sebe. Ipak, svima nam se dogodilo da smatramo kako su stvarčice iz modnih časopisa nešto najljepše što smo vidjeli. Zaluđenost večinom prestane s vremenom, te nastupa vrijeme kombinacija i vlastite modne mašte.

4. Zaigrajte sport koji vam ne ide

Prkošenje samom sebi, makar već vidite budućnost i loptu kako vam udara u glavu, slomljen nokat, nogu u gipsu nakon pokušaja skijanja i slične stvari, zna biti pozitivno. Greška će izazvati možda bol, možda nervozu, možda ljutnju, a možda i smijeh. Ipak, koliko god vam se klizaljke činile zastrašujuće - dopustite si pad.

5. Zaljubite se u pogrešnog muškarca

Iako postoje žene koje su vjerojatno odmah našle muškarca svog života i on im se ne čini kao greška, većina ljepših polovica je bar jednom pala na nekakav šarm muškarca koji joj se u tom trenutku činio savršenim. Preko tih ljubavnih naočala, izgledao je ne samo kao princ na bijelom konju nego kao da savršeno kontrolira krdo divljih konja, a pritom naravno izgleda prekrasno i miriši nevjerojatno, što je naravno nemoguće. Ipak, i to si trebamo dopustiti. Skidanje naočala zna biti veselo, a i onaj trenutak kad svojoj najboljoj prijateljici kažete: 'Kako sam pogriješila i bila glupa!' Zato uživajte u greškama, jer nisu uvijek pogrešne!

izvor: she.hr