5 muškaraca otkrilo: Evo što smo saznali o svojim suprugama nakon vjenčanja

vjenčanje, vjenčanja, ponašanje, kupovina, brak, vjenčanje, tučnjava, vjenčanica, strah, spoj, brak, godine, brak, ljubav, pitanja, vjenčanje, solerica, stvari, vjenčanje, mladenka, muškarci, otkriće, vjenčanje, supruga, kum, kuma, pijanstvo, svadba, kredit, kriteriji , mladenka, kuma, vjenčanje, izdaja, kuma, Novac, kuma, vjenčanje, fotograf, fotografiranje        , vjenčanice, vjenčanica, običaji, vjenčanje, prevara, pismo, otac, udaja, vjenčanje, ušteda, mješoviti brak, anketa, mladenka, kuma, vjenčanje

U braku ljudi postaju otvoreniji, dijele više informacija i postaju intimniji. Upravo zato nećete se bojati osuđivanja i činiti ćete stvari koje prije možda i ne biste.

1. Opsjednuta je s uređivanjem doma

- Djevojka i ja živjeli smo skupa prije udaje. Ali otkako smo se uselili u novi stan postala je opsjednuta uređivanjem doma. Nisam znao da je takva. Prije sam mogao ostaviti stvari gdje god, ali sada joj to jako smeta. Sve mora bit na svojem mjestu - priznao je Noah.

2. Htjela je pričekati prije imanja djece

- Prije razgovora i udaje razgovarali smo o tome da imamo djecu. Jako sam želio dijete pa sam pretpostavio da ćemo se "baciti na posao" odmah nakon vjenačanja. No, ona je željela pričekati nekoliko godina. Prijatelji su mi govorili da sam lud jer je čekam. Čekanje je potrajalo oko dvije godine i onda smo osnovali obitelj. Drago mi je da smo prije toga mogli uživati samo jednu u drugom - ispričao je David.

3. Njezina obitelj ne razmišlja isto kao ja

- Nisam bio svjestan koliko je "luda" obitelj moju supruge dok se nismo vjenčali. Počeli smo provoditi više vremena zajedno i tada sam uvidio da se razlikujemo po putanju naših uvjerenja. Supruga se slaže samnom po tom pitanju, oženio sam nju, ne njezinu obitelj - rekao je Dylan.

4. Stroga je oko financija

- Kad ste solo živite lagodnije, novac trošite na stvari koje ne trebate. Nisam znao da je moja partnerica toliko osjetljiva oko financija. Nakon udaje počela je paziti na svaku sitinicu na koju trošim novac. I ne smeta mi toliko, posebno zato jer sada je trudna. Trebam biti odgovornija osoba - priznao je Evan.

5. Neuredna je

- Znao sam da mi je supruga neuredna, ali prije vjenčanja nekako smo sve držali pod kontrolom. Nakon ženidbe uselio sam se sa surpugom i onda je počelo. Nisam toliko pedantan, ali uvijek je moram podsjećati da počisti za sobom. Svejedno je volim, izvrsna je - rekao je Alex.

Izvor: vecernji.hr