3 tipa osoba koje ne trebate u svom životu

tračanje, tračevi, žene, žene, tračanje, ogovaranje, osobe, život, tračeri, toksične navike, život, ogovaranje, istraživanje, tračanje, lovačka priča, priča, savjest, tračanje, istraživanje

1. Tračeri

Postoje osobe koje tračaju samo zato što neke stvari ne znaju pouzdano. No postoje i oni koji tračaju samo zato što im je toliko dosadno u njihovim jadnim životima da im je zabavnije baviti se tuđim nego živjeti vlastiti. Riješite se takvih jednom zauvijek.

2. Zabadači noža u leđa

Baš poput tračera, niti ovim ljudima ne možete vjerovati jer smatrate da je velika šansa kako će oni bilo što što kažete ili učinite iskoristiti da vam naude. A njihovi prijatelji slijepo će im vjerovati na riječ i tako ćete u trenu, ni krivi ni dužni, steći hejtere a da to ni ne znate. Ne trebaju vam nikakve negativne osobe u životu, a pogotovo ne ove.

3. Vječne žrtve

Iako ove osobe nisu toliko loše kao ostale nabrojane, one su zapravo jednako odgovorne za uvođenje negativnih emocija u vaš život, budući da nikad ne preuzimaju odgovornost za vlastite pogreške i propuste već neprestano kukaju kako su se svi i cijeli svijet urotili protiv njih. Vama treba netko tko će vas motivirati i hrabriti, a ne netko tko će u vašim očima stvoriti milijun novih neprijatelja.

Izvor: cosmopolitan.hr