10 načina kako koristiti dječji puder u ljetnim danima

puder, ljeto, korisni savjeti, dječji puder, uporaba u kućanstvu, trik, puder za bebe
Nedavno smo se uvjerili u njegovu moć kreiranja volumeniziranih i dugih trepavica, a oduševili smo se kada smo saznali da je odličan i za depilaciju, znojenje, plažu... A najbolje od svega jeste što je pristupačan. No, krenimo redom.

#1
Dječji puder je odlična zamjena za umjetne trepavice. Ako ga nanesete na trepavice prije nanošenja maskare, vaše trepavice će izgledati prirodno, a opet biti puuno duže i volumeniziranije.

#2
Nestalo vam je suhog šampona? Na tjeme nanesite malo pudera u prahu, ako imate tamnu kosu, pomiješajte ga s kakaom, a ako imate crvenu, s malo cimeta. Provucite prste kroz kosu kako bi se prah raspodijelio duž kose i voila!

#3
Ukoliko idete trčati ili znate da imate dosta obveza za riješiti na vruć ljetni dan, a uz to sve nosite hlače ili tajice, na unutrašnju stranu bedara nanesite dječji puder, koji će spriječiti trenje i male crvene rane.

#4
Ponesite bocu dječjeg praha na plažu. On će lako odstraniti tragove soli i pijeska s vaše kože, a uz to ostaviti vašu kožu sjajnom i čistom.

#5
Nakon depilacije nogu ili pazuha, nanesite puder na te dijelove tijela na kojima ste se depilirali. On će djelovati poput umirujućeg sredstva na vašoj koži, ostavljajući osjećaj svježine.

#6
Dječji puder je odličan i za kožu prije depilacije. Ako prakticirate depilaciju voskom, puder nanesite prije depilacije. Vosak će biti još učinkoviti, a ujedno će vam puder hladiti kožu koja će biti nježna na dodir.

#7
Tijekom sparnih i vrućih ljetnih noći, nanesite malo pudera na vaše plahte. Tijekom večeri ostati će suhe i svježe, a vi ćete moći ugodno spavati.

#8
Ljeti, puder vam može biti i odličan fiksator make-up i riješiti vas masnoća s lica. Pobrinite se da ga nanosite u što manjoj količini i to pomoću velike četkice za puder.

#9
Dječji puder je ujedno i odličan dezodorans, koji vješto upija znoj, ostavljajući svjež miris. Tajna je to koju prakticiraju mnoge žene s problematičnom kožom pazuha.

#10
Ako planirate nositi tenisice bez čarapa, pospite malo pudera u tenisice, kako biste spriječili neugodne mirise.

modamo.info