Tradicionalni planinarski uspon "100 žena u planini"

HPD Prenj, planina

Polazak autobusima je u 8 sati ispred stadiona Zrinjski, a povratak je predviđen isti dan u popodnevnim satima.

Žlijeb se nalazi na obroncima planine Čvrsnica, a ženska avantura uspona kroz šumu će trajati oko 2,5 sata. Uz put postoje 2 izvora pitke vode za osvježenje. Na vrhu ćemo obaviti tradicionalno zajedničko fotografiranje i posjet vidikovcu, a tu se možete i upisati u bilježnicu za trajnu uspomenu na izlet. Nakon odmora i okrepe, laganim korakom, vraćamo se nazad.

Sve zainteresirane djevojčice, djevojke, žene, bake, majke, kraljice, mogu se javiti i prijaviti do 12.4.2019. u podne, na broj 063/348-548 (Ana) ili na e-mail: [email protected].

Participacija iznosi 10KM, a u cijenu su uračunati prijevoz i usluge vođenja, uz napomenu kako su djevojčice do 7 godina oslobođene plaćanja.

Za izlet je poželjna slojevita i udobna odjeća, te čvrsta obuća, presvlaka, hrana i voda, te zaštita od sunca/vjetra/kiše. Sudjelovanje i planinarenje u koloni podrazumijeva i pridržavanje određenih planinarskih pravila.

Osobe koje vode malu djecu trebaju pripaziti na potrebnu opremu i na samu razigranu djecu.

Vođenje kućnih ljubimaca poput pasa je dozvoljeno, ali je obavezna i uzica zbog drugih pasa i sudionika uspona.

Smeće, naravno, ne bacamo uokolo, nego ga vraćamo sa sobom.

U slučaju lošeg vremena izlet se prolongira (pratite objave na stranici društva). Izlet (uspon) je na vlastitu odgovornost.

Vidimo se i veselimo se novom druženju u planini, ne zaboravite uživati!

HPD Prenj 1933 Mostar