Žena koja je optužila Epsteina: Zlostavljao me je i britanski princ Andrew

SAD, princ andrew , zlostavljenje , Velika Britanija, epstein

Amerikanka Virginia Giuffre je u intervjuu za televizijsku mrežu NBC izjavila kako je imala spolni odnos s princom Andrewom kada je imala 17 godina i opisala ga je kao "zlostavljača" koji je sudjelovao u Epsteinovoj shemi, piše BBC.

https://www.youtube.com/watch?v=9sweVMJzJ-s#action=share

Rekla je da ju je zlostavljao u kupaonici jedne londonske kuće, gdje je i uslikana s princem.

Andrew Albert Christian Edward, britanski princ i vojvoda od Yorka negirao je da je imao "bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili odnosa" s Giuffre.

Družio se s Epsteinom

U kolovozu ove godine, princ je tijekom dva navrata izjavio kako je "zaprepašten" izvješćima o Epsteinovim zločinima i da u "ograničenom vremenu" koje su proveli zajedno nije primijetio takav oblik ponašanja.

Virginia Giuffre (35) jedna je od šest žena koje su za NBC progovorile o navodnom zlostavljanju Jeffreyja Epsteina, koji je kasnije počinio samoubojstvo u zatvoru čekajući suđenje zbog optužbi za trgovinu ljudima.

Tvrdila je da ju je Epstein nagovorio da ima spolni odnos s nizom moćnih muškaraca, uključujući i s princem Andrewom. Navodno ju je, dok je radila u odmaralištu na Floridi koje je u vlasništvu Donalda Trumpa, regrutirala Ghislaine Maxwell, Epsteinova kolegica.

 

"Tada nisam znala da ću postati njegova žrtva“

"Bila sam stvarno mlada kada se to dogodilo u Londonu. Ujutro me probudila Ghislaine i rekla kako ću danas upoznati princa“, ispričala je Giuffre za NBC.

https://twitter.com/nypost/status/1175103203106594816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1175103203106594816&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2117974

"Tada nisam znala da ću postati njegova žrtva“, dodala je.

Ispričala je kako su je odveli u klub "Club Tramp" gdje joj je princ Andrew ponudio alkohol, a potom zamolio za ples. Nakon toga se njih troje vratilo u kuću Ghislaine Maxwell gdje joj je ona rekla da treba učiniti za princa ono što čini za Epsteina.

Giuffre je rekla kako ju je počeo zlostavljati u kupaonici, a zatim u spavaćoj sobi..

"Nije bio nepristojan. Rekao je 'hvala' i slično te otišao. Nisam mogla vjerovati da su čak i prinčevi umiješani u ovakvu shemu“, ispričala je Guiffre.