Uznemirujuća snimka: Majka ubila sina zato što je bio gladan

majka ubila sina, Rusija

Julia Kabitova (28) je ruskoj policiji rekonstruirala kako je užetom ubila sina. Jednogodišnjem Timuru je prije toga rekla kako će sve biti u redu i kako on nikada više neće biti gladan. Majka je priznala da je sina zadavila i iskopala je grob u hrpi gnojiva. Sada joj prijeti od osam do 20 godina zatvora, piše 24sata.

Objavljena je uznemirujuća snimka na kojoj se vidi kako Julia policiji tumači kako je ubila sina.

-Nismo imali hrane u hladnjaku i moje dijete je stalno bilo gladno i plakalo je – rekla je majka. Tijekom rekonstrukcije ubojstva briznula je u plač. Pokazala je kako je dijete zamotala u deku i položila ga u grob, a pritom je koristila lutku.

Dječakov otac Denis Tkachev (34) je napustio Juliju jer je ona navodno imala novog udvarača. Julia je prvo tvrdila da je dječak nestao. Kasnije je priznala da ga je ubila i zakopala.

-Nisam imala dovoljno novaca da mu kupujem hranu – rekla je Julia. No nedavno je dobila posao u trgovini i pronašla je dadilju koja se brinula o dječaku. Dadilja je rekla da joj je bilo žao djeteta i da mu je nosila hranu i kuhala mu je obroke.

Svetlana, majka dječakovog oca, kaže da je Julia naporno radila i da su djeca uvijek bila dobro odjevena.

-Jako ih je voljela, ali mislim da nije istina da nije mogla pronaći hranu za njih – kaže Svetlana.

Julia ima i kćer (5) koja je spavala u vrijeme ubojstva, piše Daily Mail. Policajci koji su pronašli dječakov grob su plakali i sada Juliju terete za ‘namjerno ubojstvo’.