Umrla Casey Johnson, zaručnica Tile Tequile

Casey Johnson Tila Tequila

Vijest je osim policije potvrdila i Tila, i to preko svog Twitter profila na kojeg je napisala: "Molim vas da se molite za moju ženicu koja je danas umrla. Hvala vam na svoj ljubavi i podršci, a ja ću biti offline kako bi pružila podršku njezinoj obitelji".

Casey je bila redovita korisnica Twittera na kojem je, začudo, posljednji put bila 29. prosinca prošle godine. Tila tvrdi da su se ona i Casey posvađale 28. prosinca te da joj ova nakon toga nije odgovarala na pozive. Casey je u njezinom domu ostavila svoje pse, a mobitel joj je nakon toga bio isključen danima.

Osim ožalošćene zaručnice i zvijezde reality showa Tile Tequile, Casey je iza sebe ostavila i kćerku Avu koju je 2007. godine posvojila iz Kazahstana. U medijima se uglavnom pojavljivala zbog raznih skandala koji su redovito uključivali njezine lezbijske ljubavnice, a posljednje vrijeme i zbog zaruka sa Tilom.

Skrbništvo nad kćerkom Casey je izgubila nakon što je socijalna služba doznala da bogatašica živi u svinjcu koji se teško mogao nazvati pristojnim okruženjem za odgajanje djeteta, a to je potvrdila i jedna od njezinih bivših ljubavnica.

"Njezina kuća na Mulholland Driveu je pravi svinjac. Iskopčali su joj struju, naokolo trčkaraju štakori, bazen je zelen, a Porsche je zaplijenila banka. Avu sam mjesecima nosila naokolo jer je Casey otpustila njezinu dadilju. Jednom me umolila da joj pričuvam kćerku dok ona bude tulumarila, a nakon toga se doma nije pojavila idućih deset dana. U principu, dojadilo joj je kupovanje torbica i cipela, pa je odlučila kupiti si kćer iz Kazahstana. No, bila je previše divlja da bi se brinula o drugom biću, kada svi znamo da se nije mogla brinuti sama o sebi", rekla je njezina bivša djevojka.

Johnson je iza sebe imala cijelu povijest problema sa policijom i opijatima zbog kojih je nekoliko puta završila na bezuspješnim rehabilitacijama, pa se sumnja da su upravo droge uzrok njezine smrti. Osim toga, sudski se sporila sa svojom majkom Sale koja ima skrbništvo nad njezinom posvojenom kćerkom Avom, a njihova je svađa dosegla vrhunac kada ju je Sale razbaštinila jer Casey uporno nije prihvaćala pomoć oko svojih ovisnosti.

Najviše fame izazvala je njezina svađa sa bivšom djevojkom Courtenay Semel, kćerkom bivšeg direktora Yahoo-a, koja joj je uslijed verbalne i fizičke svađe zapalila kosu. U studenome prošle godine Casey je uhićena nakon što je navodno provalila u kuću svoje druge bivše ljubavnice.

net.hr