FOTO  Udavio suprugu i dvije kćeri: ' 'Kći me molila - Tata, nemoj!'

ubojstvo, američki Colorado

Muškarac iz američkog Colorada iz zatvora je napisao gnjusno pismo u kojem priznaje da je ubio svoju suprugu i njihove dvije kćeri, piše britanski Daily Mail.

Chris Watts (34) priznao je svoje zločine nakon što je osuđen zbog ubojstva Belle (4), Celeste (3) i svoje trudne supruge Shanann.
Zločinac je otkrio da je drogirao suprugu jer je želio da pobaci kako bi mogao početi novi život s ljubavnicom Nichol Kessinger, a kćeri je ubio na napuštenom polju nakon što mu je prvi pokušaj ubojstva propao. Prvo ih je, naime, pokušao udaviti jastucima.
U jednom od pisama koje je Watts slao Cheryln Cadle, strankinji s kojom se počeo dopisivati iz zatvora, napisao je:

- Na jutro 13. kolovoza prošle godine otišao sam u prvo u Bellinu, pa onda u Ceceinu sobu i pokušao ih udaviti jastukom. Dan ranije sam ih pospremio u krevet i znao sam da je to posljednji put da sam ih 'ušuškao' za spavanje - napisao je Watts.
Ubojica je otkrio i da je lice njegove supruge postajalo sve crnije od maskare dok joj je govorio da je više ne voli. Potom ju je zadavio na smrt.

- Nije se mogla braniti, postajala je pospana i gledala me dok je umirala - napisao je.

Watts tvrdi da su njegove kćeri nakon toga izašle iz kreveta i uhvatile ga kako mota tijelo njihove mame u posteljinu. Potom ih je odvezao do udaljenog naftnog polja i ubio i njih. Tijela svojih kćeri ostavio je uz leš supruge na polju.

ubojstvo,američki Colorado

-Od sve tri, samo se Bella borila. Do kraja života ću čuti njezin mali glasić koji govori: 'Tata, ne!'. Znala je što joj radim. Možda nije razumjela smrt, ali znala je da je ubijam - potresne su rečenice iz pisma ubojice.

Watts je dopustio gospođi Cadle da objavi njegova pisma u svojoj knjizi: 'Pisma Christophera: Tragične ispovijesti nakon ubojstva obitelji Watts' pod uvjetom da ona obavijesti ljude o njegovom navodnom vjerskom buđenju u zatvoru.