Ubojstvo Saleta Mutavog povezano sa ratom crnogorskih klanova

sale mutavi
Ovaj medij prenosi da su u ovom obračunu sudjelovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

Neslužbeno u pitanju je prijatelj Ivana Adrovca, čovjeka koji se dovodi u vezu sa atentatom na Milana Beka. Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović izjavio je jučer da iza ubojstva stoji najorganiziranija kriminalna skupina jedne od republika bivše SFRJ.

"U pitanju je najorganiziranija kriminalna skupina na Balkanu iz jedne od bivših republika SFRJ. Sudjelovalo je više osoba koja su u vrhu. Policija je u tijeku noći privela jednu osobu, koja se sumnjiči da je suizvršitelj ovog djela, a za još nekoliko se još traga i mislim da imamo dobar pravac što se tiče rasvjetljavanja ovog slučaja i imamo i dobar pravac što se tiče materijalnih dokaza i utvrđivanja motiva" rekao je ranije danas Stefanović.

"Večernje novosti" prenose da je likvidacija u Beogradu nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova, koja je povezana sa trgovinom narkotika. Uhićeni "Pink Panter" čije je ime poznato redakciji "Blica" je u javnosti poznat po spektakularnom bijegu iz francuskog zatvora 2003. godine.

Od tada je u Srbiji, jer su Francuzi za njim raspisali tjeralicu Interpola. On je preuzeo rukovođenje nad "Pink Panterima", nakon što je Adrovac uhićen u Švicarskoj. On i još jedan istaknuti član jedini su "Panteri" koji ljetos nisu, zbog tjeralica, mogli pobjeći van zemlje.

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi ubijen je u četvrtak oko 21 sat u pucnjavi na raskrižju Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu.