U teškoj nesreći poginulo šest osoba, 27 povrijeđenih

Zagreb, pucnjava, prometna nesreća inozemstvo, teška prometna nesreća, Srbija, teška prometna nesreća, prometna nesreća, Gacko, teža prometna nesreća, Bugojno, ubojstvo, nesreća, konzul, Slovenija
... šest osoba poginulo, a 25 osoba je povrijeđeno, piše "Blic". "Telegraf" piše o 27 povrijeđenih.

Promet u oba smjera je zaustavljen, a u sudaru je sudjelovalo tridesetak vozila, među kojima su automobili i kamioni.

Naime, paralelno su se dogodile dvije prometne nesreće, jedna u smjeru Beograd - Niš, druga u smjeru Niš - Beograd.

U prvoj prometnoj nesreći, od Beograda prema Nišu, tri osobe su poginule, a desetero je povrijeđeno. U toj nesreći sudjelovalo je više od deset vozila, a dva kamiona su se zapalila.

Drugi sudar dogodio se na istom mjestu, ali u drugom smjeru, od Niša prema Beogradu. U toj nesreći poginule su tri osobe, a više od 10 ih je povrijeđeno. U udesu je sudjelovalo devet kamiona i nekoliko automobila.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.15 sati. Uzrok nesreće je gusta magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

- Kretao sam se iz pravca Niša nekom normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kada sam prošao Moravu - zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su vozila počela da se udaraju - posvjedočio je za RTS jedan od vozača.