U Rusiji prodaju babuške s likom Kolinde Grabar-Kitarović u nogometnom dresu!

Kolinda Grabar Kitarović, Sarajevo, atentat, Kolinda Grabar Kitarović, HVO Vitez  , Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović,  prva hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, bh. hrvati, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, babuške

Kolinda Grabar-Kitarović (još?) nema 'svoju' Barbie lutkicu, no zato je dobila - babušku. U Rusiji se, naime, prodaje babuška s likom hrvatske predsjednice. Lutka je u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, a u rukama drži nogometnu loptu.

Mnogi Rusi vjerojatno pojma nemaju da je jedan od njihovih simbola utjelovio hrvatsku političarku, no neobičan suvenir zapeo je za oko ekipi iz Hrvatske. Djelatnici glazbene knjižare Rockmark u Sankt Petersburgu ugledali su babušku Kolindu te ju snimili i objavili na službenom instagramu, prenosi Slobodna Dalmacija. 


Kolinda Grabar Kitarović,babuške

Ako ste poželjeli da plavokosa predsjednička babuška krasi i vaš dom, pripremite 250 eura. Tolika joj je cijena, pa tko voli nek izvoli.

Inače, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Kolinda Grabar-Kitarović je postala prava zvijezda u toj zemlji. Njena popularnost u toj zemlji je tolika da je čak i rusko izdanje popularnog magazina Hello! objavilo priču o Kolindi uz fotografiju njenog slavlja u hrvatskom dresu u VIP loži.

Ah, kakva ženska!" stajalo je u naslovu teksta, a u tekstu su joj tepali da je "jedna od onih koji će promijeniti svijet".