U ovoj zemlji je najveći problem biti HRVAT

blokada, medijska blokada, Facebook
Nikada nikoga nismo uvrijedili niti smo ikada pozivali na nekakvu mržnju. Ali , u ovoj zemlji je najveći problem biti HRVAT.

Pitate se zašto?

Pa evo stranica Imocki crnjaci je blokirana na mjesec dana radi pjesme Čavoglave koja je puštena na trgu Tina Ujevića u Imockome kada se proslavljala pobjeda naše reprezentacije protiv Rusije. I sada radi spornog videozapisa koji je Facebook okarakterizirao vjerovatno kao video koji se krši s nekakvim njegovim pravilima stranica je blokirana na mjesec dana. Ja se pitam zašto ste mi uskratili san da objavim mali milijun slika naših navijača koje su mi pristizale u inbox te da objavim status „Hrvatska je u finalu svjetskog prvenstva" ??

Zašto ste mi uskratili da se i ja s njima svima veselim ?? Zašto ste mi uskratili da i dalje donosim sreću i veselje u skoro 70 000 domova ?? Zašto ste mi zabranili da objavim sliku s Rebića strane ? Zašto ste mi zabranili da objavim malog Imoćanina s nepune 3 godine kako pjeva navijačke pjesme ?

Ja se unaprijed ispričavam svima koji cijelo vrijeme šalju svoje vrijedne poruke i slike ali mi ih jednostavno ne možemo objavljivat. Samo ću ponovit: U NAS JE NAJGORE BITI HRVAT.

Urednica Imockih crnjaka : Ivana