U Nizozemskoj likvidiran srpski bračni par

nizozemska
Likvidirani bračni par Čikarić pronašao je u grmlju u četvrtak oko 9:30 sati slučajni prolaznik.

Kako prenose nizozemski mediji, tijela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihova Mercedesa bile obješene boksačke rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška.

Očevid na mjestu zločina trajao je cijelog dana i završen je u petak oko 2:30 sati poslije ponoći, a tijela supružnika odnesena su tek oko 22:30.

Na noge se digla cijela lokalna policija, a mjesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima snimano i helikopterom.

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, nizozemski mediji javljaju da se čini kako je povod svemu nekakva obiteljska razmirica te postoji mogućnost da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Ipak, ova teza zasad nije potvrđena pa Blic špekulira da se ne isključuje ni mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

Njihova tijela pronađena su oko devet kilometara od njihova doma u nizozemskom gradiću. Policija je obavijestila socijalne radnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro djece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, i koje su smjestili u centar za socijalni rad.

Kako prenose tamošnji mediji, bračni par je poznat policiji, koja je u njihovu domu često intervenirala zbog svađa, dok je muškarac dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne, ali ne zna se zbog kojih djela.