U Beogradu pronađeno beživotno tijelo 28-godišnje djevojke

tijelo djevojke , Beograd

Beogradska policija je kasno sinoć u prtljažniku automobila parkiranog u Nehruovoj ulici pronašla tijelo djevojke M.S. (28). Tijelo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja i odvezeno je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, gdje bi trebali utvrditi kako je nesretna djevojka preminula, doznaje N1

Inače, policija je još jučer tijekom dana došla na dojavu građana koji su prijavili nesnosan smrad iz jednog stana u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu. U stanu su pronašli tragove krvi pa su odmah posumnjali da je djevojka ubijena no tijelo nije pronađeno. Jake policijske snage odmah su blokirale naselje i dale se u potragu za djevojkom i osobama koje se mogu dovesti u vezu s njenim nestankom.

Stanodavac priveden

Kako doznaje Blic, stanodavac je priveden i određen mu je pritvor od 48 sati. Navodno je rekao policiji da se djevojka predozirala, ali da smrt nije prijavio već je tijelo držao u stanu dok nije počelo smrdjeti - tada ga je prebacio u prtljažnik svog automobila.

Djevojka je nestala još prošli tjedan

Nestanak M.S. prijavljen je još prošli tjedan. Klupko se počelo odmotavati jučer kada je jedan od susjeda rekao policiji kako je vidio nekoliko muškaraca kako nose nešto što je nalikovao na truplo. Policija ispituje da li je privedeni N. K. imao pomagače.