U Beču nestala Hrvatica! 'Izašla je iz busa, od tada joj se gubi svaki trag - Molim vas, pomozite!'

 U Beču nestala Hrvatica! 'Izašla je iz busa, od tada joj se gubi svaki trag - Molim vas, pomozite!'
Željka Mendek 20. travnja krenula je iz Zagreba prema Beču, no tamo joj se gubi svaki trag. Njezina kćer je putem Facebooka zamolila građane, ako su je vidjeli, da pomognu u potrazi za njezinom majkom.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ovo na slici je moja majka, Željka Mendek. 20.04. u 14:40 sati krenula je Flixbusom(linija N60) sa Zagrebačkog Autobusnog kolodvora prema Berlinu u koji, nažalost, nije stigla.

Na putu do Berlina bus je prolazio kroz Beč,Prag, Dresden i u samom Berlinu stao je na 4 stanice, Berlin Flughafen Schönefeld, Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor(ZOB) i Tegel Flughafen (aerodrom).

Nesto prije Beča bila je u kontaktu sa svojom sestrom, a mene osobno pokušala je dobiti preko Messengera od jedne gospođe iz busa koju sam naknadno kontaktirala jer mi je zahtjev za poruku u Messengeru stigao kasnije. Gospođa mi je rekla je da je izašla u Beču, te da je vidjela da je i moja mama također izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila sa kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao jer je otišla, naravno, svojim putem.

Od tada gubi joj se svaki trag.

Nama se više nije javljala. Niti na naše brojne pozive na mobitel, niti putem interneta.

AKO JE NETKO OD VAS KOJI ČITATE BIO U ISTOM BUSU, kao moja mama, ako ju je netko vidio, bilo gdje i ima neku informaciju, bila bih vam do neba zahvalna da me kontaktirate putem Messengera i Facebook-a.

Na sebi je imala KREM JAKNU, PLAVE TRAPERICE, CRNE CIPELE DO GLEŽNJA I CRNU TORBU.

Opis: Visoka je 168cm, ima plavu kosu i zeleno-smeđe oči.

Hvala vam svima i dijelite ako vam nije tesko u sto vecem broju."

vijesti.hr