Tragična sudbina tek vjenčanog para: Suprug poginuo, a supruga se oporavlja u bolnici

tragedija

... Zoe Holohan i Briana O'Callaghan-Westroppa, koji su u toj zemlji bili na bračnom putovanju. Nakon što su se vjenčali prošlog četvrtka u subotu su stigli u Grčku, no njihova sreća kratko je trajala.

Vatrena stihija zahvatila je šume, mjesta i turističke resorte, a irski par u tim trenucima isprva je bio u vozilu. Ipak, bježeći od požara bili su prisiljeni napustiti automobil.

Razdvojili su se, a Zoe je uspjela stići do obale te je potom završila u bolnici dok se Brianu izgubio trag. Rodbina i prijatelji nadali su se da je Brian u nekoj drugoj bolnici, no kasnije se ispostavilo da je i on jedna od žrtava požara.

- Naše misli i srca sada su uz Brianovu obitelj - poručila je irska veleposlanica u Grčkoj - Orla O'Hanrahan.

Obitelj nesretnog para zamolila je javnost za poštivanje privatnosti u trenucima tuge i dok se Zoe oporavlja u atenskoj bolnici. A Franco De Bonis, član povjerenstva za hitni medicinski prijevoz u Dublinu naglasio je kako je Brian bio velikodušan čovjek.

- Radio je u računovodstvu catering kompanije, ali i volontirao u službi za hitni medicinski prijevoz. Bio je glasan, nesebičan, čovjek od akcije koji je volio na pravi način dovršiti posao. Uvijek je bio spreman pomoći i njegova duša sada je na pravom mjestu - kazao je De Bonis.