Stravični detalji sačekuše u Novom Sadu

teodora
... pogodio stomak, a treći lijevu butinu.

- Prilikom napada u kojima je meta u automobilu najčešće se puca u gornji dio vozila. Tako je bilo i nedavno u slučaju ubojstva navijača Partizana Aleksandra Stankovića u Beogradu. Njemu je ubojica sasuo rafal u glavu i najveći broj hitaca završio je precizno u gornjem dijelu tijela i bili su smrtonosni. Tako je bilo i u napadu u Novom Sadu - kaže naš izvor iz istrage, piše Kurir.

Njegove tvrdnje potvrdili su i rezultati obdukcije.

- Teodora je zadobila tri prostrelne rane. Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u lijevoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš. Inače, sve tri prostrelne rane zadobila je s lijeve u desnu stranu - kaže izvor Kurira.

Njeni najbliži, otac Žarko, sestra Simonida i brat Nikola, zanijemeli su od bola. Ne mire se sa surovom istinom da su Bobu, kako su je zvali, zauvek izgubili.

Tko god je poznavao Teodoru vjerovao je da će njen mladi organizam izdržati.

- Bila je uvijek nasmijana, vesela, svima spremna da pomogne. Zašto baš nju? Nedavno joj je majka umrla i sada ona odlazi kod nje. Niko od nas ne vjeruje da je nema. Ona je bila instruktorka fitnesa i nije zbog para bila s Nenadom. Borila se i zarađivala sama - kaže njena drugarica.

Ispituju se svi kontakti Teodorinog momka Nenada Stevića, njegovi poslovi, i da li je eventualno s nekim bio u sukobu, da li nekome duguje. On za sada ne želi da surađuje s nama. Nadamo se da će reći tko bi to mogao biti jer djevojka je stradala ni kriva ni dužna - doznaje se od izvora bliskog istrazi.

Stević ima oko 15 kaznenih prijava, uglavnom zbog krađa, džeparenja i prikrivanja. Navodno se bavio i trgovinom automobilima, ima lanac trgovina, firmu za osiguranje.