Srpski mediji: Severina želi napakostiti suprugu

Milan Popović, Severina, borba za skrbništvo, Severina, mediji, odluka suda, Severina, dijete, presuda, showbiz

Srpski mediji koji su donedavno pisali doista pozitivno o Severini, sada su, čini se, okrenuli ploču.

Naime, odlučili su se raspisati o putovnici malog Aleleksandra. Navode da pjevačica djetetu ne da putovnicu, te ga time sprječava da ide na odmor sa školom ili posjeti rodbinu koja ne živi u Hrvatskoj, prenosi Večernji.hr.

Milan Popović je ranije rekao kako će Aleksandar živjeti u Hrvatskoj, točnije na Horvatovcu u Zagrebu gdje je poduzetnik izgradio dom. Rekao je da dijete nema srpsku putovnicu.

"Nevjerojatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmjenjivali taj pasoš - kada god bi s djetetom netko od njih putovao van Hrvatske. U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo se jedino može tumačiti pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodijelio Aleksandra ocu na staranje" pišu srpski mediji koji tvrde da pjevačica "želi napakostiti bivšem suprugu" i da mu je uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji. 

Popović je kazao kako bi volio da sva trojica njegovih sinova idu u istu školu.

"Imam tri sina i volio bih da sva trojica idu u istu školu, a kako sada stvari stoje, ta će škola biti u Zagrebu" - rekao je Popović.