Ratko Mladić prije izručenja bio podvrgnut kemo- terapiji?

ratko mladić, Haag, kemo terapija, RAK, ratko mladić

Glavni tužitelj Brammertz je naglasio kako je uhićenje Ratka Mladića rezultat želje Republike Srbije da postane članica EU.
ODGOVORNOST SRBIJE??
Glavni tužitelj Brammertz zatražio je dodatna objašnjenja od autoriteta u Republici Srbiji zašto je uhićenje tako dugo trajalo, tko je stajao iza svega toga i naravno zatražit će se odgovornost svih učesnika u prikrivanju jednog od najtraženijih ratnih zločinaca.
ODVJETNIŠTVO??
Ratko Mladić je jučer poslijepodne iz Beograda (avionom vlade Srbije) doletio u zračnu luku Rotterdam , te je u večernjim satima negdje oko 21:30 smješten u zatvor Scheveningen. U zatvoru su već unaprijed su sačinjene liste i imena odvjetnika koji ce u svakom momentu raditi i pomagati Ratku Mladiću. Pored mnogobrojnih optužnica Ratko Mladić se tereti za opsadu grada Sarajeva , za masovna ubojstva (genocid).
ZDRASTVENO STANJE??
Odmah po dolasku u zatvor Scheveningen Ratko Mladić je podvrgnut i svim potrebnim medicinskim pretragama kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje. Pretpostavlja se kako je Ratko Mladić prije polaska bio podvrgnut kemo- terapiji u jednoj od beogradskih vojnih bolnica, ali zvanično to nije još potvrđeno.

Za hercegovina.info iz Den Haag-a M. Buhač