"Prava ljubav": 42-godišnja Hrvatica i 14-godišnji Austrijanac žele živjeti zajedno

ljubav, kazna, veza, partneri, ljubav, ljubomora, dječak, žena, ljubav, sex, romantika, intima, ljubav, veza, partneri, prijateljice, dečko, sms, sms poruke, ljubav, rok trajanja, ljubav, potraga, putovanje, oglas, smijeh, BIH, pismo, ljubav, internet, ljubav, godine, granica, ljubav, život, romantika, veza, partner, prekid, ruke, ljubav, stvari, prava ljubav, znakovi, sretna veza , sretne veze, parovi
...na 22 mjeseca uvjetne zatvorske kazne s rokom kušnje od tri godine, planira budućnost sa svojim "dečkom". Par je nakon izricanja presude ponosno pozirao novinarima ispred sudnice, a Renatin odvjetnik Peter Hornbauer rekao je da fotografije pokazuju kako se "radi o pravoj ljubavi", piše index.hr.

Hornbauer je jedini koji je novinama davao informacije o slučaju. Budući da novopečeni par planira svoju budućnost, morat će prevladati neke prepreke. Kao prvo, suđenje ih je oboje jako potreslo i "treba im mira", ispričao je odvjetnik.

Nadalje, Renata i Erwin nemaju zajednički dom. On, naravno, živi s majkom, a ona sa suprugom od kojeg se trenutno razvodi. Renata u Bečkom Novom Mjestu ima sobu kod svoje majke, u kojoj povremeno prenoći, ali to nije dovoljno.

Prava ljubav kao olakotna okolnost

Budući da je nakon izbijanja skandala oko afere s tada 13-godišnjim Erwinom Renata dobila otkaz u klubu, mora se ponovno snaći. Zadnja dva mjeseca ponovno trenira klub u Bečkom Novom Mjestu i tako se želi brinuti za sebe i svog "dečka", koji je još u školi.

Naravno, sama veza ne prolazi baš najbolje ni kod Erwinove obitelji. Iako je majka prihvatila činjenicu da joj sin "hoda" sa 42-godišnjom ženom, očuh Stefan je bio taj koji je trenericu prijavio vlastima. Od onda njegov posinak više ne razgovara s njim.

Presuda donesena u srijedu u međuvremenu je postala pravomoćna. Sutkinja je presudom htjela pokazati da "zakon ne prihvaća seksualne radnje odraslih i osoba ispod 14 godina, čak i kad su uključeni međusobni osjećaji". Kao olakotna okolnost uzeta je činjenica da se u ovom slučaju zaista radilo o pravoj ljubavi.

Tužiteljstvo se tijekom izricanja kazne protivilo blažoj kazni, tvrdeći da se Erwinova tvrdnja o sporazumnom stupanju u seksualni odnos uopće ne može tolerirati zbog ogromne razlike u godinama. Ipak nisu ulagali prigovor na žalbu.