Potpora Hrvatima u BiH: Krv naših sinova i braće prolivena za slobodu neće biti zaboravljena

Hrvati u BIH, majorizacija, HRS, Hrvati u BIH, prava, Herceg Bosna, BIH, popis, brojevi, narodi, HVIDRA, Mostar, Halid Genjac, braniteljske udruge, udruge, HNS BiH, HDZ BiH, javna tribina, Kolinda Grabar Kitarović, hrvati u bosni i hercegovini, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, velimir raspudić, čovjek, vjera, BIH, Hrvati u BIH, hrvati u bosni i hercegovini, Hrvati u BIH, BIH, Hrvati u BIH, HNS BiH, HDZ 1990, hrvati u bosni i hercegovini, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, Daniela Škegro, BIH, Hrvati u BIH, Bošnjaci, udruge, BIH, izbori, Hrvati u BIH, izbori, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, izbori, Daniela Škegro, sabor, Hrvatskom saboru, hrvatski sabor, Hrvati u BIH, sabor, Hrvati u BIH, BIH, Nepravda, dan hrvata, Hrvati, Široki Brijeg, Velika Gospa, dijaspora, hercegovačka dijaspora
...koje je stiglo na adresu našeg portala, u kojem dalje  stoji:

Poslije nekoiko tjedana od tragicnih dogadjaja u Haagu, jasno je da su Hrvati izdani, Herceg Bosna prodana, a narod ostavljen na nemilost jihadistima u Sarajevu i njihovim sponzorima na Bliskom Istoku.

Hrvati u iseljenistvu, koji se desetljecima bore za neovisne drzave Hrvatsku i Herceg Bosnu, jos od izdajnickog sporazuma u Daytonu, shvacaju razmjere izdaje pocinjene nad Hrvatima od strane svih vlasti u Zagrebu! Izdaja, sustavna pljacka Hrvatske, rasprodaja svega sto znaci ekonomski i politicki suverenitet, izdaja u Haagu, placenici koji se bogate u procesima protiv nasih domoljuba, ponos izdajnika, te kao kruna svega najveci izbjeglicki val nase djece u svijet !

Mi stariji iiskusniji Hrvati u emigraciji borimo se od prvog trenutka protiv Daytona i unistenja Herceg Bosne, zgrazavamo se nad lakocom kojom se ona izdaje, jer je ocito da Hrvatskoj nema opstanka bez Herceg Bosne! Politicki izdajnici, vjerski kalkulanti, ideoloski prodavaci lazi, sve se to nakotilo u Hrvatskoj!

Sada kada je proslo dovoljno vremena da to shvaca svako sa imalo razuma, nakon tragicnog ishoda i sramotnih presuda u Haagu, postoje samo jednako dramaticna rjesenja za sve ovo stanje.
Nas cilj je oduvijek bio neovisna, modena i prosperitetna republika Herceg Bosna, koja je politicki i ekonomski neovisna od Hrvatske jer u njoj vladaju najgori izdajnici Hrvata!

Svojom nevino prolivenom krvlju nas Slobodan je pokazao da je sloboda oduvijek bila najveca vrijednost Hrvata! Krv nasih sinova i brace prolivena za slobodu nece biti zaboravljena i neosvecena!

Pocinje nova faza borbe za Herceg Bosnu i Hrvatsku! Potrajace ali ce biti velikih promjena i u taktici i u savezima, jer je jasno da sve dosadasnje strategije nisu uspjele.

Moto nasih mladih koji preuzimaju generacijsku borbu je : Osveta je nasa posveta!

Hrvatima nitko ne garantira opstanak, mnogi narodi su nestali, ali ovaj puta svima nama je jasno da je ovo sve otislo predaleko, do ruba propasti!

Bozic je vrijeme mira, ali ga Hrvati nemaju!
Bozic je vrijeme radosti , ali je Hrvati nemaju!
Bozic je vrijeme istine, Hrvati ce je shvatiti!
Bozic je vrijeme slobode, Hrvati ce je ponovo disati!

Veliki Vam Braco Hrvati pozdrav!

Izvsni Odbor Ujedinjenih Hrvata USA, Canade i Australije