Pjevač Darko Radovanović sahranjen uz zvuke violine

Darko Radovanović, sahrana
Poslednjem ispraćaju estradnog umjetnika nazočilo je više od 5.000 ljudi, među kojima su bile brojne javne ličnosti, estradni umjetnici, voditelji, piše blic.rs.

Oko 11. sati u Gradskom pozorištu u Sremskoj Mitrovici počela je komemoracija povodom smrti pjevača koji je stradao u prometnoj nesreći kod Ostružničkog mosta u subotu. Minutom šutnje svi nazočni odali su počast Radovanoviću.

Ispred groblja u Sremskoj Mitrovici već oko jedan sat pristizali su autobusi iz Šapca, Smedereva, Beograda, Užica, kao i jedan autobus iz Republike Srpske. Parking preko puta groblja bio je prepun automobila, pa se kolona otegla kilometrima duž puta ka Rumi. Sa cvijećem u rukama brojni prijatelji, rođaci i prijatelji Darka Radovanovića u mimohodu su ulazili u kapelu i izjavljivali sućut obitelji.

Kolona sa bijelim sandukom uz njegove pjesme "Sanjaj me" i "Ako je do mene" krenula je ka groblju. Posljednji se od Darka Radovanovića oprostio njegov kum i dugogodišnji prijatelj.

Poslednja želja Darka Radovanovića bila je da mu na sahrani svira jedna violina. Svim prijateljima je govorio kako violina proizvodi najljepše zvuke i kako bi volio kada umre da ga ti zvuci isprate sa ovog svijeta.