Objavila fotografiju umiruće kćeri (15): 'Želimo djeci i roditeljima pokazati što se dogodi od jedne tablete'

Kad je djevojci pozlilo, njezini prijatelji oklijevali su sa zvanjem hitne pomoći te su je prvo snimali mobitelima

Očajna majka 15-godišnje djevojke koja je umrla nakon što je uzela tabletu ecstasyja, objavila je fotografiju svoje kćeri u njezinim posljednjim trenucima u bolničkom krevetu kako bi upozorila ostale roditelja o opasnosti te raširene droge, piše Daily Mail.

Naime, 15-godišnja djevojka Shakira Pellow iz Cambornea u Engleskoj onesvijestila se u petak navečer i preminula sljedeće jutro nakon što je navodno uzela drogu Duplo. Njeni roditelji dugo su razmišljali da li da objave najgore trenutke u svom životu, ali osjetiti su potrebu upozoriti druge.

Uz potresnu fotografiju roditelji Rita Hole i njen partner Lee Butcher napisali su:

"Ovo je najužasnija fotografija na svijetu i dugo smo razmišljali da li da ju objavimo ili ne. Međutim, želimo drugim tinejdžerima i njihovim roditeljima pokazati što se može dogoditi od samo jedne tablete. Naša Shakira se nikada neće vratiti kući. To je bio njezin život i sad ga nema više. To bi vrlo lako mogao biti i netko od vas. Te droge nisu zabava! One ubijaju ljude! Apeliramo na sve koji posjeduju takve tablete da obavijeste policiju od koga su ih nabavili. To nije cinkanje već spašavanje života. Ako uspijemo spasiti i samo jedan život, puno smo napravili."

Na vidjelo su izašle šokantne informacije o ovoj tragediji - kad je djevojci pozlilo, njezini prijatelji oklijevali su sa zvanjem hitne pomoći te su je prvo snimali mobitelima. Pozvali su liječnike tek kad su shvatili da joj uistinu nije dobro.

U bolnici je, uz Shakiru, završilo još troje tinejdžera, a u međuvremenu je uhićen jedan 17-godišnjak radi raspačavanja droge, doznaje Daily Mail.

 

 

10.07.2018 u 14:36