Nestanak malezijskog zrakoplova nije bio slučajan, bio je pomno isplaniran!

Malaysia Airlines, nestali zrakoplov, nesreća zrakoplova, malezija, malezija, nestanak zrakoplova, misterij, Boeing 777, misterij, telefon, zrakoplov, zrakoplov, nestanak, Boeing 777, Malaysia Airlines, Komunikacijski sateliti, potraga, Potraga za zrakoplovom, pilot, zrakoplov, malezija, nestanak, zrakoplov, nestanak, malezija, zrakoplov, pad, malezija, nestanak, zrakoplov, malezija, Boeing 777, zrakoplov, nestanak, malezija, zrakoplov, nestanak, misterija, Boeing 777, zrakoplov, malezija, guma, zrakoplov, nestanak, Boeing 777, malezija, nestanak, zrakoplov, malezija, nestanak zrakoplova, istina, Boeing 777, nestanak, istina, nestanak zrakoplova, sabotaža, otmica, Boeing 777, žena, Malaysia Airlines, zrakopolov, Malaysia Airlines, avion, nesreća, zrakoplov, nestanak, Malaysia Airlines, MH17, Malezijski zrakoplov, zračni raketni sustav, sustav BUK, Malaysia Airlines, MH17, Veleposlanstvo Ruske Federacije
Nestanak malezijskog zrakoplova MH370 bio je pomno isplaniran i nimalo slučajan. Tvrde to u svojoj knjizi novozelandski autori Ewan Wilson, pilot na komercijalnim letovima i Geoff Tylor, novinar "Waikito Timesa".

Wilson je kazao, prenosi "Daily Mail", kako će njihov zaključak u knjizi 'Laku noć Malezija 370: Istina o nestanku na letu 370' šokirati sve one koji putuju zrakoplovima.

'Po prvi puta predstavljamo detaljnu analizu cijelog leta, nevjerojatnu rutu kojom je letio a koja je razlog zbog čega se vjeruje da se zrakoplov srušio u Indijski ocean', kazao je Wilson.

Knjiga počinje u Kuala Lumpuru, 8. ožujka, na aerodromu s kojeg je 239 putnika i članova posade poletjelo prema Pekingu.

Wilson, koji je bio predsjednik uprave dviju avionskih kompanija i stručnjak je za sigurnost u prometu, kazao je kako su detaljno analizirali svaki dokaz kao i različite scenarije te da su sustavom eliminacije došli do 'šokantnih i nevjerojatnih zaključaka'.

Autori knjige u Maleziji su razgovarali sa svim nadležnim institucijama te članovima obitelji pilota koji je upravljao avionom na letu MH370, Zaharie Ahmad Shah. Taylor tvrdi kako je i više nego očito da vlasti u Maleziji ne žele reći istinu o nestanku letjelice za kojim se traga više od tri mjeseca.

'Nestanak nije bio slučajan, bio je pomno isplaniran i nije se smio dogoditi', poručuju autori koji su predložili uvođenje sustava u zrakoplove kako bi se oni mogli pratiti u svakom trenutku.